Yksin vai kaksin vai ryhmässä?

Miten matkustat mieluiten

 • Yksin

  Äänet: 2 22.2%
 • Kaksin

  Äänet: 3 33.3%
 • Ryhmässä

  Äänet: 1 11.1%
 • Miten sattuu

  Äänet: 3 33.3%

 • Äänestäjiä yhteensä
  9
Liittynyt
15.12.2010
Viestit
80
Sijainti
Tampere
Oletko yksinäinen susi vai laumasielu? Itse matkustan mieluiten jonkun kanssa, koska ongelmanratkaisumoodi toimii paremmin, jos mukana on joku muu. Olen myös huomannut, että jos minulla on ryhmä ihmisiä mukana reissussa, olen luontaisesti rohkeampi ja johdan ryhmää. Jos taas matkustan yksin olen myös jotenkin epävarmempi.

Mutta miten on sinun laitasi?
 

referee

YönKulkijaM
Liittynyt
26.12.2010
Viestit
10
Pääsääntöisesti matkailen kaksin. Tosin välillä on rentouttavaa olla vain omassa seurassa eli molempi parempi.
 

reissuesa

mannertenvälinen nahjus
Ylläpitäjä
Liittynyt
23.11.2010
Viestit
1571
Sijainti
Nokia
Viimeiset viisi vuotta olen matkustellut yksin, koska sopivaa matkakumppania ei ole ollut. En ole sen antanut kuitenkaan estää, vaan aina olen lähtenyt matkaan kun matkakuume on yllättänyt.

Jotkut reissut ovat kyllä luonteeltaan sellaisia, että niissä tarvittaisiin hyvin mielellään useampi kuin yksi matkaaja. Esimerkiksi road trip USA:n länsirannikolta itärannikolle, sisältäen käytetyn auton oston lännessä ja myynnin idässä.

Olisi myös hyvä olla kaveri, joka puhuu eri vieraita kieliä kuin itse puhun, niin yhteinen kielitaito kattaisi useamman maanosan.
 
Liittynyt
9.1.2011
Viestit
31
Sijainti
Helsinki
Olen reissannut yksin, kaksin, kolmin, nelin ja vähän isoimmissakin porukoissa. Rantalomat suosivat suurempaa porukkaa, että tekemistä riittää. Kaupunkilomille voi hyvin lähteä yksikseenkin. Kaksin on ehkä aina kivempi, jos hyvän ja sopivan matkakumppanin löytää.
 
Liittynyt
20.9.2011
Viestit
5
Olllaan menossa treeniryhmän kanssa espanjaan, mikäli vaan varainhankinta onnistuu (myydään sukkia www.pilkkoset.fi .n kautta) ja tiedossa on paras reissu ikinä :D ollaan ennenkin oltu yhdessä matkustelemassa muuta toistaiseksi vain suomessa ja virossa..meitä on 7 eikä oo tullu mitään konflikteja tähän asti lomilla
 
Top Bottom