Varsova

Liittynyt
14.12.2010
Viestit
3
Vietimme vaimon kanssa viikon varsovassa. Palvelu on isoimmissa liikkeissä ja ravintoloissa erinomaista. Pienemmissä putiikeissa tulee hieman kieli ongelmia, jotka aiheuttaa hauskoja tilanteita :)

Kaupungin ulkopuolella on kyllä järkyttävän näköisiä tiili/harkko taloja, sekä tien varret isketty täyteen mainos kylttejä :D

Varsovan keskustan lähellä on Saturn ostoskeskus, joka on valtavan iso ja sieltä löytyy kyllä sitten jokaiselle jotakin.
 

reissuesa

mannertenvälinen nahjus
Ylläpitäjä
Liittynyt
23.11.2010
Viestit
1572
Sijainti
Nokia
Ensimmäinen käyntini Varsovassa oli noin 10 vuotta sitten bussilla Tallinnasta Riikan ja Vilnan kautta. Vähän turhan pitkä oli kyllä bussimatkaksi, omalla autolla väli on mennyt paljon helpommin. Historiallisessa keskustassa ainakin kävin ja eläintarhassa. Puolalaiseen keittiöön tutustuin syömällä KFC:ssä ;).

Ainakin Varsovan katujen leveys tekee vaikutuksen jos mikään muu ei sitä tee. Tilaa rakentaa teitä syntyi kun kaupunki pommitettiin maan tasalle II maailmansodassa. Neuvostoliiton arkkitehtuurin vaikutus näkyy keskustan rakennuksissa.
 

reissuesa

mannertenvälinen nahjus
Ylläpitäjä
Liittynyt
23.11.2010
Viestit
1572
Sijainti
Nokia
Uusi blogi Panun pieni matkaopas (Vuosi Puolassa on ohi – nyt on aika tarinoida matkustelusta maailmalla) kertoo vinkkejä Varsovan-kävijälle.

Jokaisen Varsovan-kävijän on syytä tuntea vanha puolalainen vitsi, jonka mukaan Kulttuuripalatsin tasanteelta aukeaa Varsovan paras näköala – koska sieltä ei näe vilaustakaan itse palatsista.
 
Top Bottom