Uusivuosi Pietarissa

Liittynyt
15.12.2010
Viestit
8
Heippa, olen tyttöystävän kanssa lähdössä uudeksivuodeksi Pietariin 29.12 - 3.1. Onko kenelläkään kokemusta kauppojen ym. aukiolosta vuodenvaihteessa?

Yritin googletellakkin mutta aika heikosti löysin minkäänlaista faktatietoa tai kokemuksia aiheesta. Uudenvuoden juhlat tosin pitäis olla aika hienot siellä, sen verran selkeni! :)
 

reissuesa

mannertenvälinen nahjus
Ylläpitäjä
Liittynyt
23.11.2010
Viestit
1571
Sijainti
Nokia
Venäläiset ottavat juhlat tosissaan. Jos uusivuosi sattuu viikonlopulle, kuten nyt, myös perjantai tai maanantai on vapaapäivä. Sanoisin siis, että aika heikosti ovat kaupat auki.
 
Liittynyt
15.12.2010
Viestit
8
Kiitos vastauksesta, pitäisi kyllä aika hienot kekkerit olla luvassa! :) Kaipa siellä isoimmat marketit on auki juhlien ylikin, tai mistä sitä tietää.. Jännityksellä odotetaan!
 
Liittynyt
15.12.2010
Viestit
8
Jos jotakuta tulevaisuudessa kiinnostaa niin kaupat oli Nevskillä 1.1 yllättävän hyvin auki, jopa vaatekaupat availivat kahden aikoihin. Metro oli jotenkin supistetulla aikataululla, mutta tarkkaan ei selvinnyt miten. Yhtään avointa rahanvaihtopaikkaa ei löydetty, mutta nostoautomaatit luonnollisesti toimivat.

Muuten uudenvuoden vietto palatsiaukiolla oli yllättävänkin rauhallista eikä minkäännäköistä kärhämää tai vastaavaa nähty koko yönä. Eroaa siinä mielessä merkittävästi suomalaisesta uudestavuodesta.
 
Top Bottom