Tutkimus uudesta mobiilisovelluksesta jalankulkunavigointiin (mm. San Francisco, Chigago)

Liittynyt
23.8.2012
Viestit
1
Osallistu tutkimukseen, jossa käytetään uutta innovatiivista mobiilia navigaatiosovellusta! (http://betalabs.nokia.com/trials/nokia-city-scene).

Etsimme henkilöitä, jotka vierailevat 1.9.-1.11.2012 aikavälillä jossain seuraavista USA:n tai Euroopan kaupungeista: Atlanta, Chigago, Dallas, Denver, Detroit, Fort Lauderdale, Las Vegas, Lontoo, Los Angeles, Louisville, Miami, New York, Newark, Jersey City, Orlando, Pariisi, Philadelphia, Portland, San Francisco, San Jose tai Seattle. Matkasi aikana osallistuisit käyttäjäkokemustutkimukseen käyttämällä Nokia City Scenea omissa navigointitarpeissasi kulkiessasi jalan. Matkasi tarkoituksella ei ole väliä (esim. lomamatka tai työmatka).

Nokia City Scene on mobiilisovellus, joka yhdistää navigoinnin vuorovaikutteisessa 3D-katunäkymässä (street view) ja kartalla sekä tietoja kiinnostavista paikoista kuten ravintoloista, hotelleista, teattereista yms. Nokia City Scenen avulla voit tutustua miltä kaupungit näyttävät katutasolta sekä etukäteen että paikan päällä. Voit myös yhdistää sovelluksen Facebookiin tai Foursquareen ja nähdä mitä ystäväsi tekevät.

Jos tiedossasi on vähintään muutaman päivän matka jossain yllämainituista kaupungeista ja haluat kokeilla Nokia City Scenea auttamaan paikkoihin tutustumisessa ja reitinhaussa, saatat olla täydellinen osallistuja tutkimukseemme. Jos et omista N9 puhelinta, lainaamme sinulle puhelimen Nokia City Scene sovelluksella ja paikallisella 3G prepaid-liittymällä varustettuna. Sinun tarvitsee vain käyttää sovellusta matkasi aikana ja raportoida käytöstäsi meille verkkokyselyjen ja Suomessa tapahtuvien haastattelujen kautta.
Vaivastasi kiitämme sinua pienillä tuotepalkinnoilla. Lisäksi saat käyttää matkasi ajan N9 puhelimen 3G-dataominaisuuksia ilmaiseksi.

Jos kiinnostuksesi heräsi, käy täyttämässä lyhyt taustatietokysely
osoitteessa:
http://www.webropolsurveys.com/S/B150EED43407CA21.par
Tutkimuksen osallistujat valitaan tämän kyselyn avulla, joten kerrothan miksi juuri SINÄ olisit täydellinen osallistuja!

Tutkimusta tekevät yhteistyössä Tampereen teknillisen yliopiston Ihmiskeskeisen teknologian yksikkö (IHTE http://www.cs.tut.fi/ihte/) ja Nokia Research Center (http://research.nokia.com/).

Lisätietoja tutkimuksesta voi udella osoitteesta: userstudies@cs.tut.fi
 
Top Bottom