Tunisia

Liittynyt
15.12.2010
Viestit
80
Sijainti
Tampere
Tunisiassa ollaan levottomia. Aamulehti listasi hiljattain Tunisian niiden matkakohteiden listalle, joita kannattaa harkita kaksi, kolme, viisi, kymmenen kertaa. Entiset suomalaisturistit kiikutettiin sieltä etukäteen pois.

Miten poliittiset tilanteet vaikuttavat? Kuinka järjetöntä Tunisiaan olisi matkustaa nyt? Tai ylipäätään? Milloin tietää, että on taas turvallista mennä?
 
Liittynyt
9.1.2011
Viestit
31
Sijainti
Helsinki
Melkoisen järjetöntä olisi matkustella Tunisiaan nyt, ellei sitten halaja keskelle sekasortoa. Tarkemmin asiasta uutisoi AJE, jota kannattaa seurata, jos tahtoo ajankohtaista tietoa tapahtumista. Lisäksi tämä heppu päivittää tietoa Tunisiasta Twitterissään.
 

reissuesa

mannertenvälinen nahjus
Ylläpitäjä
Liittynyt
23.11.2010
Viestit
1571
Sijainti
Nokia
Kummallisen hitaalta näytti suomalaisten evakuointi, evakuointeja alettiin tekemään vasta sen pahin tilanne oli jo rauhoittunut. UM:n matkustustiedote 21.1.2011 sanoo: "Vuodenvaihteen levottomuudet Tunisiassa näyttävät laantuvan ja tilanne on vähitellen normalisoitumassa. Ennen täyden vakauden palautumista emme kuitenkaan suosittele lomamatkustamista (non-essential travel) Tunisiaan aivan lähiaikoina. Maassa olevia matkustajia kehotamme varovaisuuteen." Ei tuo minusta kovin jyrkkä tuomio Tunisiaan matkustukselle ole, siellä olevia ei kehoteta poistumaan.
 

reissuesa

mannertenvälinen nahjus
Ylläpitäjä
Liittynyt
23.11.2010
Viestit
1571
Sijainti
Nokia
Onko Tunisiaan turvallista matkustaa?

- Älkää kiirehtikö päätöksiänne, sanoo Imed Salah Tunisian Matkailutoimistosta. Tunisiaan ei ehkä kannata lähteä juuri nyt, mutta uskon tilanteen olevan toinen jo parin kuukauden kuluttua. Tunisian viimeaikaiset tapahtumat ovat historiallisia, mutta haluan korostaa, että mistään sodasta meillä ei ole kyse. Kansa haluaa aitoa muutosta ja kehitystä kohti demokratiaa. Vaarallista näiden tapahtumien aikana on ollut vain tietyissä paikoissa. Matkailun tärkeys ymmärretään koko maassa. Siksi turistialueet ovat selvinneet vähällä.
 
Top Bottom