Thaimaa Thaimaan tulvat

reissuesa

mannertenvälinen nahjus
Ylläpitäjä
Liittynyt
23.11.2010
Viestit
1571
Sijainti
Nokia
UM:n matkustustiedote 27.10.11:

Suurlähetystö suosittelee välttämään tarpeetonta matkustamista Bangkokiin 27-31.10. Suositus ei koske Suvarnabhumin lentokenttää. Lentokenttä toimii toistaiseksi normaaliin tapaan ja sieltä voi matkustaa sekä lentäen että maitse useaan kohteeseen.

Thaimaan viranomaiset suosittelevat bangkokilaisia poistumaan kaupungista 27-31.10. väliseksi ajaksi. Thaimaan viranomaiset ovat julistaneet tulvien vaarantamille alueille viralliset vapaapäivät 27-31.10. Thaimaan viranomaiset kehottavat Bangkokissa olevia matkustamaan pitkän viikonlopun ajaksi pois kaupungista, mikäli mahdollista. Pohjoisten tulvavesien arvioidaan saavuttavan Bangkokin samanaikaisesti kun meren nousuvesi on korkeimmillaan.

Suosittelemme myös välttämään tarpeetonta matkustamista jo tulvien valtaamille alueille muualla maassa. Tulvatilanteen arvioidaan kestävän vielä viikkoja.

Finnairin tiedote 27.10.11:

Finnair jatkaa lentojaan Thaimaan Bangkokiin - tarjoaa mahdollisuuden vaihtaa lippuja

Matkaopaslehti 27.10.11:

Bangkokissa jännitetään nyt, kestävätkö Chao Praya -joen ja kanaalien tulvavallit vesimassoja. Bangkokilaisille on annettu ylimääräistä lomaa maanantaihin saakka, jotta he voivat halutessaan poistua turvaan tulvavesien valtaamasta kaupungista.

Thaimaan pääministeri on kertonut, että tulvan pelätään jatkuvan vielä kuukauden. Paikalliset viranomaiset puolestaan ovat esittäneet huolensa siitä, että tulvat lisäävän malaria- ja denguekuumetartuntoja. Bangkokia koettelevan tulvan vuoksi on jo kuollut 370 ihmistä.

HS 27.10.11

Thaimaan pääkaupunkia Bangkokia piinaavat tulvat ovat saaneet kaupunkilaiset pakenemaan rantalomakeskuksiin. Esimerkiksi Hua Hinissä ja Pattayalla vapaita hotellihuoneita on jo vaikea löytää.

Suurin tie miljoonakaupungista etelään on pahasti ruuhkautunut, samoin kaupungin toinen lentokenttä. Toinen lentokenttä on suljettu.

Kyseessä ovat Thaimaan pahimmat tulvat puoleen vuosisataan.
 
Top Bottom