Thaimaa Thaimaan nettiyhteydet: prepaid mobiilidata

reissuesa

mannertenvälinen nahjus
Ylläpitäjä
Liittynyt
23.11.2010
Viestit
1571
Sijainti
Nokia
1-2-Callin mobiilidata maksoi noin 0,15 e/h, latauslipukkeita sai 7-Eleveniltä. Bangkokissa, Cha-amissa, Chumponissa, Koh Taolla/Phanganilla(ei Bottle Beachilla)/Samuilla netti pelasi siedettävästi, nopeus 100 kilobitin luokkaa.

Reissuesan matkablogi: 1-2-Callin mobiilidata Thaimaassa

DTAC Happyn prepaid mobiilidata maksoi esim. 0,24 e/h kun osti käyttöaikaa EDGE-latauslipukkeilla. Nopeus oli yleensä melko hyvä eli 100 kbit/s luokkaa, näin esim. Samuilla ja Phuketissa. EDGE:ä ei kaikkialla ollut tarjolla, esim Trangissa.

Reissuesan matkablogi: DTAC Happyn mobiilidata Thaimaassa

Thaimaassa myös nettikahviloiden yhteydet ovat yleensä nopeahkoja ja edullisia.
 
Liittynyt
9.12.2010
Viestit
36
Ei ole kallista, mutta toivottoman hidasta verrattuna Suomen yhteyksiin :) Muistatko muuten liittymä hintoja? Onko Thaimaassa Prepaid liittymää, jossa on sekä datasiirtoa että puheaikaa? Muutenkin jos muistat voisit pistää vähän hintatasoa toisiinkin ketjuihin, esimerkiksi kaksipyöräisistä ettei tule "ryöstetyksi". Kiitos hienosta foorumista muuten, tätä tullaan käyttämään!
 

reissuesa

mannertenvälinen nahjus
Ylläpitäjä
Liittynyt
23.11.2010
Viestit
1571
Sijainti
Nokia
SIM-kortin osto maksoi vain 1-2 euroa. Nämä em. kortit eivät olleet pelkästään datasiirtoon tarkoitettuja versioita, kyllä niillä olisi voinut soitellakin. 1-2-Callin Freedom SIM:llä puhelut Thaimaassa maksavat 2 bahtia/min ensimmäisen minuutin ja sen jälkeen 1 baht/min, euroina tuo tekee eka minuutille 3 senttiä ja sen jälkeen 1,5 senttiä/minuutti (+ alv 7 %)

Net-SIM:ssä 30 h mobiilidata maksaa 100 bahtia eli 2,5 e, (0,13 e/h), soittaminen 1,5 bahtia eli 0,04 e/min.

3G ei ole Thaimaassa vielä kovin laajalle levinnyt, Net SIM 3G:n tiedoissa mainitaan kuuluvuusalueiksi Bangkok, Hua Hin ja Chiang Mai. Net SIM 3G:llä ei voi soittaa. 3G-datan hinnat näyttävät olevan edulliset, esim. 1,5 Gt paketti maksaa 350 bahtia eli 9 euroa. 3G-kortteja ole ole Thaimaassa käyttänyt
 
Liittynyt
12.5.2011
Viestit
12
Sijainti
porvoo
tämä ketju on jo vähän vanhentunut mutta kun tuli vastaan niin voisin jatkaa. käytin reilu kuukausi sitten matkallani Thaimaassa Thai prepaid-korttia jolla pystyin kuitenkin pitämään suomi-numeroni (ts. piti vastata työpuheluihin ja jengi soitti työnumerooni normaalisti ja suomi-hinnalla ja pystyin soittamaan takaisin). tilasin kortin http://holidayphone.fi/ nettisivuilta. kortille ladatulla arvolla olisi voinut käyttää nettiäkin mutta sitä en kokeillut.
 
Top Bottom