Thaimaa Thaimaa-uutisia

reissuesa

mannertenvälinen nahjus
Ylläpitäjä
Liittynyt
23.11.2010
Viestit
1571
Sijainti
Nokia
Norwegian aloittaa kesällä 2013 lennot Bangkokiin Tukholmasta ja Oslosta. Lipunmyynti alkaa lähiviikkojen aikana.

– Halvimmat yhdensuuntaiset liput Oslon ja New Yorkin välillä maksavat noin tuhat Norjan kruunua (noin 136 euroa), eivätkä Bangkokin-lennot ole valtavan paljoa kalliimpia, toimitusjohtaja Kjos kertoo.

(TS 2.10.2012)
 

reissuesa

mannertenvälinen nahjus
Ylläpitäjä
Liittynyt
23.11.2010
Viestit
1571
Sijainti
Nokia
Thaimaa suunnittelee 500 bahtin eli noin 12 euron maahantulomaksua, joka tulisi voimaan tammikuussa 2014. Tarkoituksena on saada maahan entistä laadukkaampia turisteja.

500 bahtin maksu koskee lentomatkustajia. Maitse saapuvilta peritään 30 bahtia eli 0,70 e/päivä mikä tekee kuukaudessa 21 euroa.

Thaimaassa siis halutaan lyhyen aikaa viipyviä paljon rahaa kuluttavia seuramatkalaisia vähän rahaa kuluttavien ja pitkään viipyvien reppumatkailijoiden sijaan.

Tämähän on hyvä lisä ärsyttäviin viisumivaatimuksiin (vain 15 pv viisumi kun tulee maitse jne.).

Bangkok Post: B500 foreigner-entry fee on the table
 
A

AEON

Olihan sitten taas artikkeli joo :)

Kaveri muuttanut Thaimaahan 2010 ja sen jälkeen joutunut "sekä ryöstöjen että pahoinpitelyjen uhriksi". Itse muutin suht samoilla kieppeillä ja mitään (kop kop) ei ole sattunut. Eiköhän tuosta siis voida vetää aika suoraan se johtopäätös että omalla käyttäytymisellä on paljon merkitystä tässäkin asiassa.

Vaan ei tuo silti ihan huuhaata ole: korruptio rehottaa, monet selvät murhat viivataan itsemurhiksi, kahden viikon miljonäärit rahojaan levitellen ovat hyviä ryöstökohteita ja jokainen tietää miten helposti käy kun laitetaan yhteen juopunut mies ja prostituoitu.

Thaimaa nyt kumminkin on turistikohteiden top kympissä käytännössä ainoana ihan oikeana kehitysmaana, joten olishan tuo nyt aika ihme jos ei reilusta 26 miljoonasta vuosittaisesta turistista moni heittäiskään veiviään. Etenkin kun ottaa huomioon millainen kohde ja millaiset turistit tähän suuntaan yleensä tuppaa ajautumaan muutenkaan.
 

reissuesa

mannertenvälinen nahjus
Ylläpitäjä
Liittynyt
23.11.2010
Viestit
1571
Sijainti
Nokia
Thailand 'one of the most dangerous tourist destinations on Earth' | Daily Mail Online

Tuossa vielä linkki Daily Mailin alkuperäiseen artikkeliin.

Voi ajatella kirjoittajan liioittelevan lisätäkseen kirjansa myyntiä, mutta on myös loogista jos viranomaiset piilottelevat ongelmia, jotta turistit eivät pelästyisi.

Noista teksteistä ei nyt käy ilmi missä päin Thaimaata on pahimmat ongelmat. Kirjailija on asunut Bangkokissa, joten voi ajatella, että siellä ainakin. Missähän päin kaupunkia hänet on pahoinpidelty ja ryöstetty?

Missähän vaiheessa Koh Taon brittinuorten murhien tutkinta on?
 

reissuesa

mannertenvälinen nahjus
Ylläpitäjä
Liittynyt
23.11.2010
Viestit
1571
Sijainti
Nokia
Phuketin rannat kutsuvat edelleen |

Tällä hetkellä Phuketin päärannoilla ei ole vuokrattavana aurinkopetejä tai varjoja eikä rannoilla ole hieronta- ja ravintolapalveluita tarjoavia kojuja.

Moni lomalainen ihastelee Phuketin luonnonkauniita rantoja.
 
Top Bottom