Supersaverin GoHappy näyttää kartalla halvimmat viikonloppulennot valitsemasi hintarajan ja ajankohd

reissuesa

mannertenvälinen nahjus
Ylläpitäjä
Liittynyt
23.11.2010
Viestit
1571
Sijainti
Nokia
Supersaverilla on mielenkiintoinen GoHappy-palvelu nettisivuillaan (www.supersaver.fi/gohappy). GoHappy näyttää kartalla halvimmat viikonloppulennot valitsemasi hintarajan ja ajankohdan perustella.

Hintarajan voi valita 50 euron välein, halvimman hintarajan ollessa 100 euroa. Ajankohdan voi valita kuukausittain. Palvelun avulla voi löytää nopeasti omaan budjettiin sopivia kohteita Euroopassa (jatkossa mahdollisesti kauemmaksikin). Haku on erityisen hyödyllinen jos matkustusajankohta joustaa ja monet kohteet kiinnostavat, mutta haluaa pysyä tietysssä budjetissa.

GoHappy on viikonloppumatkojen haku, voit valita mitkä matkapäivät keskiviikosta lauantaihin sinulle käyvät ja kuinka monta yöpymistä (1-4) sisältäviä matkoja haluat etsiä. Voit myös valita pitääkö lentojen olla suoria.

Tällä hetkellä GoHappyssä lähtöpaikaksi voi valita vain Helsingin. Itseäni tietysti kiinnostaisi Tampere lähtöpaikkana, Nokialla kun asun. Tampereelta kuitenkin lähtee aika paljon lentoja ulkomaille, joten mielelläni valitsisin ensisijaisesti Tampereelta lähtevistä lennoista.

GoHapppy-palvelu on vielä Beta-merkinnällä varustettu. Se tuntuu toimivan oikein sujuvasti, mutta kaikkiin kohteisiin ei kokeillessani ilmestynyt Lisää vertailuun -linkkiä, olisikohan tämä bugi. Käytössäni on Google Chrome -selain, muilla selaimilla en ole kokeillut.

gohappy.jpg
 
Top Bottom