Venäjä Suomi-TV: Outo ja uskomaton Venäjä lauantaisin 15:45

reissuesa

mannertenvälinen nahjus
Ylläpitäjä
Liittynyt
23.11.2010
Viestit
1571
Sijainti
Nokia
Venäjä on maana sekä luotaantyöntävä että viettelevä. Sen halki matkatessaan tulee samalla reissanneeksi puoliksi maailman ympäri – ilman että ylittää yhtään valtionrajaa. Yhdestä ikkunasta sisään katsottaessa näkyy autoritäärinen valtio, joka pyrkii muuntautumaan öljyvetoiseksi rikkaaksi taloudeksi. Toisesta ikkunasta kurkistelee puolestaan innostunut kansakunta, joka nauttii täysin siemauksin uusista mahdollisuuksista mutta kamppailee samalla vanhojen ongelmien kanssa. Muistomerkit ympäri maata kertovat tarinaa myrskyisästä menneisyydestä.

Brittitoimittaja Jonathan Dimbleby matkustaa dokumenttisarjassa Venäjän päästä päähän. Matkan varrella kliseet saavat kyytiä, kun pinta-alaltaan maailman suurimmasta valtiosta paljastuu uusia ja yllättäviä puolia. Outo ja ihmeellinen Venäjä on sydäntä lämmittävä dokumenttisarja, joka viihdyttää ja tempaa mukaan.

Outo ja uskomaton Venäjä Suomi-TV:n sivuilla

Suomi-TV:llä näyttää olevan yhtä ärsyttävä käytäntö kuin Ylelläkin netti-TV:ssään eli esitetyt ohjelmat poistuvat kovin nopeasti. Usein käy niin, että huomaa kiinnostavan ohjelman vasta myöhemmin ja silloin olisi mukava katsoa aikaisemmat jaksot netistä.
 
Top Bottom