Diginomadit Suomalaiset diginomadit Mirje ja Antti - Kotona kaikkialla/Anywhereism

reissuesa

mannertenvälinen nahjus
Ylläpitäjä
Liittynyt
23.11.2010
Viestit
1572
Sijainti
Nokia

Anywhreism-blogi englanniksi
We are Mirje and Antti, a 30+ digital nomad couple from Finland, combining entrepreneurship with restless feet and passion for experiencing the world.
Our 2013 in travel
2013 marked the start of our nomadic lifes. We left our home country Finland on January 4th, and visited 16 other countriesduring the year:Italy, Malaysia, Thailand, Singapore, Cambodia, Vietnam, Indonesia, Turkey, Germany, Estonia, France, Ireland, Portugal, Spain, Bahamas, and USA. During this time we slept in 60 beds, or to say it another way, we had 60 homes!

Kirjoitus sisältää myös haastattelun parhaista muistoista vuoden ajalta.

Our 2013 as digital nomads

Kokonaiskulut vuonna 2013 olivat 2900 e/kk kahdelta hengeltä eli 96 e/pv.

Ajatuksena on pysähtyä asumaan kuhunkin kohteeseen noin kuukaudeksi ja välissä matkustella muutamasta päivästä pariin viikkoon. Mirje ja Antti ovat nyt USA:n jälkeen Meridassa Meksikossa ja suunnitelmissa on jatkaa esim. Guatemalaan, Kolumbiaan ja Ecuadoriin.

Our 2013 in Instagram

Kotona kaikkialla -blogi suomeksi
Kotina koko maailma ja käynnissä seikkailu paikkariippumattomana yrittäjänä. Kone lähti Helsinki-Vantaalta 4.1.2013 ja matka on jatkunut siitä asti. Kaakkois-Aasiaa ja Eurooppaa koettu tähän mennessä, nyt kohteena Amerikat. Tässä blogissa jaan kokemuksiani ja vinkkejä käymiini paikkoihin sekä pohdintoja liikkuvaan elämäntapaani ja yrittäjyyteen liittyen.

2013 – vuosi maailmalla kuvina – osa 1
 
Viimeksi muokattu:

reissuesa

mannertenvälinen nahjus
Ylläpitäjä
Liittynyt
23.11.2010
Viestit
1572
Sijainti
Nokia
Kolmossivun kulkuri: Mirje | Kulkuri.org

Pari vuotta sitten tajusin, että kulkurielämä on minulle mahdollista. Voin tehdä töitä mistä päin maailmaa tahansa, kunhan minulla on sähköä ja nettiyhteys. Miksi en siis tekisi niin? Maailmassa kun on niin paljon nähtävää ja koettavaa. Olen myös tuotteliaampi ja iloisempi, kun maisemat ja tilanteet vaihtuvat. Silloin on hankalampi jämähtää samoihin uriin päivästä päivään ja turtua elämään...
 
Viimeksi muokattu:
Top Bottom