Opinnäytetyökysely: Vakavat rikokset ja niiden vaikutus kansainväliseen matkustamiseen

  • Viestiketjun aloittaja Milla
  • Aloituspäivä
M

Milla

Hei!
Olen kolmannen vuoden opiskelija Haaga-Helian Hospitality, Tourism & Experience Management linjalta. Kirjoitan parhaillaan opinnäytetyötäni, jonka aiheena on vakavien rikosten vaikutus kansainväliseen turismiin. Tällä kyselyllä haluan kartoittaa juuri sinun reaktiotasi näihin käsittelemiini vakaviin rikoksiin (henkirikos, terrorismi & kidnappaukset) ja kuinka ne ovat mahdollisesti vaikuttaneet matkustuspäätöksiisi ennen vallitsevaa pandemiatilannetta, josko ollenkaan.
Jokainen vastaus on hyvin tärkeä ja tervetullut opinnäytetyön onnistumisen kannalta. Kyselyn luotettavuuden puolesta pyydän, että vastaat kysymyksiin ajatuksella ja harkiten.
Kysely on täysin anonyymi, ja koostuu vain 11 kohdasta – vastaaminen ei siis varmasti vie 5 minuuttia kauempaa. Kyselyyn voi vastata suomeksi tai englanniksi ja voit valita haluamasi kielen ennen lomakkeeseen siirymistä. Lomake sulkeutuu 15.11.2021.
Kiitos vastauksestasi!
https://link.webropolsurveys.com/S/A4F2265F24F44E6F


Hello!
I am a third year student from Haaga-Helia, specializing in Hospitality, Tourism & Experience Management.
I am currently writing my thesis based on ”The effect of serious criminal Offences on international tourism”. With the following survey I wish to gain information on your reaction and attitude towards these serious criminal Offences, and whether or not they have played a role regarding your travel decisions and its planning process before the global pandemic.
Each answer is valuable and appreciated. For the sake of reliability, I ask you to consider your answers carefully. The survey is 100% anonymous and consists of only 11 questions. It is provided in both Finnish and English, and you may choose the language before entering the survey. Filling out the survey should not take longer than 5 minutes. The survey closes on 15.11.2021.
Thank you for your answer!
https://link.webropolsurveys.com/S/A4F2265F24F44E6F
 
Top Bottom