Opinnäytetyökysely hotellien ympäristövastuullisuuden merkityksestä

Liittynyt
18.1.2020
Viestit
1
Hei Matkafoorumilaiset!

Ekologisuus sekä ekologisten valintojen tekeminen kiinnostavat nykypäivän kuluttajia enenevissä määrin ja tietoisuus ympäristövastuullisuudesta on jatkuvassa kasvussa myös matkailijoiden keskuudessa. Ympäristövastuullisuudella tarkoitetaan yksilön tai yhteisön pyrkimystä toimia ympäristön kannalta parhaalla mahdollisella tavalla.

Oletko Sinä koskaan pohtinut matkustamisesi ympäristövaikutuksia tai pyrkinyt tietoisesti tekemään ympäristöystävällisempiä valintoja matkojesi suhteen? Tämä kysely on suunnattu Sinulle suomalainen vapaa-ajan matkaaja, joka valitset itse hotellisi matkustaessasi. Kyselyssä otetaan huomioon sekä kotimaahan että ulkomaille suuntautuva matkailu. Kyselyyn vastaaminen kestää noin 5-10 minuuttia.

Kysely on täysin anonyymi eikä vastaajaa pystytä tunnistamaan vastausten perusteella. Vastauksia hyödynnetään Jyväskylän ammattikorkeakoulun matkailu- ja palveluliiketoiminnan opiskelijan opinnäytetyössä, jonka tavoitteena on selvittää hotellien ympäristövastuullisuuden merkitystä suomalaisille matkailijoille.

Linkki kyselyyn:
Webropolilla luotu kysely

Vallitsevan koronaepidemian matkailualalle aiheuttamista haasteista huolimatta olisi meidän matkailualan opiskelijoidenkin pyrittävä valmistumaan. Olisinkin siis erittäin kiitollinen, jos kykenisitte ottamaan pienen hetken edistääksenne opinnäytetyötäni vastaamalla laatimaani kyselyyn. :)

Mukavaa kesän odotusta!
 
Top Bottom