Minne matkustaisin tammi-huhtikuussa 2011?

Minne matkustaisin tammi-huhtikuussa 2011?

 • Kanariansaaret

  Äänet: 1 25.0%
 • Väli-Amerikka

  Äänet: 2 50.0%
 • Itä-Afrikka

  Äänet: 1 25.0%
 • Muu (mikä?)

  Äänet: 0 0.0%

 • Äänestäjiä yhteensä
  4

reissuesa

mannertenvälinen nahjus
Ylläpitäjä
Liittynyt
23.11.2010
Viestit
1572
Sijainti
Nokia
En nyt oikein tiedä minne matkustaisin tammi-huhtikuussa 2011, onko suosituksia? Minulla on vielä Kanariansaarten kokoinen aukko sivistyksessä, vaikka olen käynyt 40 maassa, joten ainakin sinne voisi tehdä ekan matkan paremman puutteessa. Myös Väli-Amerikan pikkuvaltiot (Belize, Costa Rica, El Salvador, Guatemala, Honduras, Nicaragua ja Panama) ovat käyneet mielessä (mutta se espanjan kieli on vieläkin opettelematta...) sekä Itä-Afrikasta Kenia tai Tansania. Kanarian matka olisi varmaankin 1-2 viikon pakettimatka ja kaukomatka 1-2 kk omatoimimatka.

Lisäys: ja nyt tuli myyntiin edullisia lentoja Etelä-Amerikkaan alk. 499 e...
 

reissuesa

mannertenvälinen nahjus
Ylläpitäjä
Liittynyt
23.11.2010
Viestit
1572
Sijainti
Nokia
Onpas runsaasti äänestäjiä ;)

Väli-Amerikan pikkuvaltiot (Belize, Costa Rica, El Salvador, Guatemala, Honduras, Nicaragua ja Panama) ovat käyneet mielessä (mutta se espanjan kieli on vieläkin opettelematta...)

Latinalaisen Amerikan päätin toistaiseksi laittaa jäihin. Ilman espanjan kielen taitoa siellä olisi kyllä joten kuten mahdollista matkustella, mutta melko turhauttavaa. Luultavasti jossain vaiheessa kuitenkin innostun espanjan kieltä opiskelemaan ja lähden sitten espanjankielistä maailmaa valloittamaan.
 
Top Bottom