• Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.

Mikä on halvin reissu, jonka olet tehnyt?

Liittynyt
15 Joulukuu 2010
Viestit
80
Sijainti
Tampere
#1
Minne sen teit? Kauanko se kesti? Miten sait budjetin pysymään pienenä? Menisitkö uudestaan?

Kyselyikä, tiedän. Mutta sain ihan vasta töitä ja alan nollabudjetista taas rakentaa elämääni ja samaan aikaan minulla on ihan KAUHEA matkakuume. Haluan niin pahasti päästä jonnekin kuulemaan vierasta kieltä, että kämmenissä kihelmöi. Joten kaikki low budget -reissuehdotukset otetaan suurella kiitollisuudella vastaan!
 
Liittynyt
9 Tammikuu 2011
Viestit
31
Sijainti
Helsinki
#3
Halvin reissu oli viime kesänä Prahaan. Viisi päivää (ma-pe), kahden hengen huone Gallery Hotel SIS:ssä, suorat lennot. Hintaa tuli about 330 euroa. Varaukset tehty Seat24.fi:ssä. Lentoyhtiö oli Czech Airlines, jossa palvelu pelasi hienosti. Ja kun osti vielä kaupunkikortin (7 päivää, kaikki kulkuvälineet, yhteensä vain noin 9 euroa), ei tarvinnut edes murehtia kuljetuksista. Reissasin 5 päivää ympäri Prahaa metroissa, busseissa ja ratikoissa. Ja vaikka englantia eivät monet paikkakuntalaiset kamalasti puhuneet, ei kaupoissa tai ravintoloissa asioiminen ollut ongelmalliasta. Niin ja.. Praha on suhteellisen halpa paikka ostoksiltaankin. Jos kestää kamalan kasan turisteja, niin suosittelen.
 
Liittynyt
19 Tammikuu 2011
Viestit
2
#4
Tampereelta Riikaan mentiin viime kesänä. Lento oli todella halpa, mutta tietysti yöpymisestä joutui jonkin verran maksamaan. Riika oli kohtuullisen halpa paikka verrattuna Suomen kaupunkeihin.
 
Liittynyt
7 Tammikuu 2011
Viestit
4
#5
Raiskilt 8e lennot: Tukholma-->Dusseldorf-->Bologna-->Frankfurt-->Wroclaw-->Tukholma. Matka-aika aikalailla tasan 3viikkoa ja rahaa meni noin 500-600e. Suurin osa rahasta meni dokailuun ja tietenkin VR veloitti mukavat 120e Turkuun menopaluusta.
 
Liittynyt
9 Joulukuu 2010
Viestit
36
#6
Oltiin tyttöystävän kanssa toissakesänä Lontoossa 5 päivää, ja reissulle tuli hintaa kaikkinensa n. 300 euroa. Tosin yövyimme tytön tädin luona, jossa myös söimme puolet aterioista. Suurin osa rahoista menikin vaatteiden ja tuliaisten ostamiseen