Mikä on halvin reissu, jonka olet tehnyt?

Liittynyt
15.12.2010
Viestit
80
Sijainti
Tampere
Minne sen teit? Kauanko se kesti? Miten sait budjetin pysymään pienenä? Menisitkö uudestaan?

Kyselyikä, tiedän. Mutta sain ihan vasta töitä ja alan nollabudjetista taas rakentaa elämääni ja samaan aikaan minulla on ihan KAUHEA matkakuume. Haluan niin pahasti päästä jonnekin kuulemaan vierasta kieltä, että kämmenissä kihelmöi. Joten kaikki low budget -reissuehdotukset otetaan suurella kiitollisuudella vastaan!
 

reissuesa

mannertenvälinen nahjus
Ylläpitäjä
Liittynyt
23.11.2010
Viestit
1571
Sijainti
Nokia
Ryanairilla Tampere-Riika meno-paluu 0,02 euroa, yksi yö perillä hostellissa 7 e, bussikuljetukset 2+6+1+1 e. Tästä ei kovin paljoa enää halpene :). Toki menisin uudelleen.
 
Liittynyt
9.1.2011
Viestit
31
Sijainti
Helsinki
Halvin reissu oli viime kesänä Prahaan. Viisi päivää (ma-pe), kahden hengen huone Gallery Hotel SIS:ssä, suorat lennot. Hintaa tuli about 330 euroa. Varaukset tehty Seat24.fi:ssä. Lentoyhtiö oli Czech Airlines, jossa palvelu pelasi hienosti. Ja kun osti vielä kaupunkikortin (7 päivää, kaikki kulkuvälineet, yhteensä vain noin 9 euroa), ei tarvinnut edes murehtia kuljetuksista. Reissasin 5 päivää ympäri Prahaa metroissa, busseissa ja ratikoissa. Ja vaikka englantia eivät monet paikkakuntalaiset kamalasti puhuneet, ei kaupoissa tai ravintoloissa asioiminen ollut ongelmalliasta. Niin ja.. Praha on suhteellisen halpa paikka ostoksiltaankin. Jos kestää kamalan kasan turisteja, niin suosittelen.
 
Liittynyt
19.1.2011
Viestit
2
Tampereelta Riikaan mentiin viime kesänä. Lento oli todella halpa, mutta tietysti yöpymisestä joutui jonkin verran maksamaan. Riika oli kohtuullisen halpa paikka verrattuna Suomen kaupunkeihin.
 
Liittynyt
7.1.2011
Viestit
4
Raiskilt 8e lennot: Tukholma-->Dusseldorf-->Bologna-->Frankfurt-->Wroclaw-->Tukholma. Matka-aika aikalailla tasan 3viikkoa ja rahaa meni noin 500-600e. Suurin osa rahasta meni dokailuun ja tietenkin VR veloitti mukavat 120e Turkuun menopaluusta.
 
Liittynyt
9.12.2010
Viestit
36
Oltiin tyttöystävän kanssa toissakesänä Lontoossa 5 päivää, ja reissulle tuli hintaa kaikkinensa n. 300 euroa. Tosin yövyimme tytön tädin luona, jossa myös söimme puolet aterioista. Suurin osa rahoista menikin vaatteiden ja tuliaisten ostamiseen
 
Top Bottom