Matkasuunnitelmasi vuodelle 2015?

Liittynyt
16.11.2013
Viestit
22
Sijainti
Pori
Vaimo on vielä ensi talven työelämässä mukana joten se hieman hankaloittaa talven matkan suunnittelua. Talviloman ajankohta on nyt jo päätettynä joten montaa vaihtoehtoa ei ole. Tällä hetkellä tuntuu että vain kaksi matkakohdetta olisi valinnassa. Thaimaa on ikäänkuin varasijalla ja ykkösvaihtoehtona on Jamaika.
 

reissuesa

mannertenvälinen nahjus
Ylläpitäjä
Liittynyt
23.11.2010
Viestit
1571
Sijainti
Nokia
Thaimaa on ikäänkuin varasijalla ja ykkösvaihtoehtona on Jamaika.

Jamaika kuulostaa kyllä jännän eksoottiselta suomalaisittain. Dominikaaniseen tasavaltaan Suomesta matkustetaan ja Kuubaan, mutta jostain syystä ei juurikaan Jamaikalle. Esim. suomalaisista matkabloggaajista en muista kenenkään kirjoitelleen viime aikoina Jamaikasta.

Thaimaa on aina hyvä varavaihtoehto jos ei muuta keksi :D.

Itselläni matkakohteet ovat päättämättä tammi-toukokuulle 2015, mutta matkallaolo kyseisenä aikana on päätettynä. Seuraavan kohteen päätän vasta joulukuussa.

Tällä hetkellä tuntuu todennäköisimmältä ensin 2-3 kk reissu Gran Canarialle tai Thaimaahan/Thaimaan naapurimaihin. Harkinnassa ollut Etelä-Afrikan Kapkaupunki on toistaiseksi poissa harkinnasta, koska sinne ei ole näkynyt edullisia lentoja.

Keväällä sitten taas käynti Suomessa ja alustavana suunnitelmana on automatka Balkanin maita kierrellen.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
16.11.2013
Viestit
22
Sijainti
Pori
"Thaimaa on aina hyvä varavaihtoehto jos ei muuta keksi" :D... Näinhän se menee...;) Thaimaassa olenkin ollut kolme eri reissua ja kyllähän se ihan mukava maa on. Kuuba ja Dominikaaninen tasavalta on myös jo käytynä joten tuo Jamaika nyt sitten tuolla suunnalla olisi vuorossa. Nythän meillä suurin ongelma olikin se että vaimolla on jo sovittuna talviloman ajankohta joten moni matkakohde ei sopinut juuri noihin päiviin.
 
A

AEON

Suunnitelmissa olisi maaliskuun lopulla käydä vähän kiertämässä Kaliforniaa ja tehdä pikavisiitti Meksikonkin puolelle. Sinällään aikaa todennäköisesti on vain pari viikkoa niin tulee ihan pelkkä pintaraapaisu tehtyä.
Sitten olen ajatellut että kävisin Filippiineillä pitkästä aikaa uudelleen.

Muuten onkin suunnitelmat vielä ihan täysin auki sitten, vaikka paljon olisi tietysti hyviä ehdokkaita...
 

reissuesa

mannertenvälinen nahjus
Ylläpitäjä
Liittynyt
23.11.2010
Viestit
1571
Sijainti
Nokia
Ostin lentoliput Thaimaahan tammi-maaliskuulle. Thaimaan lisäksi käyn myös jossakin sen naapurimaista, en tiedä vielä tarkemmin. Viime Thaimaan reissusta onkin jo aikaa melkoisesti, viisi vuotta.
 
Liittynyt
16.11.2013
Viestit
22
Sijainti
Pori
Liput Jamaikalle on ostettu. Maaliskuun 5 pv lähtö kahdeksi viikoksi. Nyt sitten netissä klikkailemalla olen katsellut mitä mahdollisuuksia olisi päästä hyvien harrastusten (kalastamaan :) ) pariin.
 
A

AEON

Jonottelin eilen illalla immigrationissa ja huomasin Twitterissä THAIn tarjouksen suht fiksuilla hinnoilla BKK-LAX-BKK joka sopis omiin suunnitelmiin kuin nyrkki silmään. Harmi vaan että "all inclusive" hinta ei sitten sisältänytkään veroja ja huhhei kun meni kalliiksi :(
 

reissuesa

mannertenvälinen nahjus
Ylläpitäjä
Liittynyt
23.11.2010
Viestit
1571
Sijainti
Nokia
Viimeksi muokattu:
Top Bottom