Matkasuunnitelmasi vuodelle 2011?

reissuesa

mannertenvälinen nahjus
Ylläpitäjä
Liittynyt
23.11.2010
Viestit
1572
Sijainti
Nokia
Millaisia matkasuunnitelmia sinulla on vuodelle 2011?

Itselläni on joitakin alustavia matkasuunnitelmia tälle vuodelle. Tammikuussa käynti Helsingissä matkamessuilla ja Turussa ihan muuten vain. Viron kruunuja jäi myös jemmaan, ne olisi syytä käydä myös Tallinnassa tuhlaamassa. Etelänmatkan kohtalo talvella on auki.

Helmikuussa aion päättää 7-vuotisen Venäjän-'boikottini' ja tehdä pikku reissun Pietariin. Alkukesästä suunnittelen moottoripyöräileväni reittiä Pietari - Moskova - Volgograd - Kaspianmeri - Sotši - Krimi - Balkan...

Loppuvuoden puolelle asti en vielä näe.

_smaller.jpg
 
Liittynyt
30.12.2010
Viestit
15
Sijainti
Länsi-suomi
Suunnitelmia pitää aina olla aina plakkarissa!
Kiinnostaisi tässä talvella Indonesian reppureissu /tai myöhemmin Vietnam-Laos taikkulan kautta, tietty! Johonkin hottiin ja kosteaan on päästävä vaikka härmäntalvi on parasta paikan päällä ja housut jalassa:)

Keväällä mopolla eestimaahan ja ehkä autolla "mamman" kanssa kurvailemaan kesällä lisää, ehkä via baltica sydeemiä.
Karjalankannas on alkanut kiinnostamaan kovasti omatoimi ajeluna menetetyille alueille ja voisin myös purkaa "pitemmän venäjän boikkottini" myös, mahdollisesti:)
 
Liittynyt
3.1.2011
Viestit
2
Suunnitelmissa olisi lähteä viimeistään syksyllä kiertämään noin kuukaudeksi Thaimaata miehen ja silloin 1,5 vuotiaan pojan kanssa. Matka vielä tosin suunnitteilla, katsotaan nyt uskalletaanko lähjteä reissuun niin pienen lapsen kanssa. Jos kokemuksia vastaavista reissuista niin otan mielelläni vinkkejä vastaan.
 
Liittynyt
4.1.2011
Viestit
2
Kalastamaan tarttis mennä jonnekkin. Ehkä ihan vaan etelä Suomeen tai sitten jopa lappiin saakka...
 
Liittynyt
17.1.2011
Viestit
2
Viime kesänä käytiin Korfun lämmössä, ensi kesänä todennäköisesti pysytään kotimaan kamaralla. Suunnitelmissa jonkinlaista erähenkistä low-budget matkailua geokätköillen.
 
Liittynyt
9.1.2011
Viestit
31
Sijainti
Helsinki
Olen hieman kade reissuesan suunnitelmille! :)

Itse meinasin pyyheltää Tukholman kautta junalla Göteborgiin kavereita tapaamaan, ja sen jälkeen lentäen jonnekin Keski-Eurooppaan. Haluja olisi Budapestiin, Bruggeen ja Prahaan. Jos uskallusta ja massia riittäisi, menisin Yhdysvaltoihin, mutta taitaa tuo jäädä vielä haaveeksi.
 
Liittynyt
18.1.2011
Viestit
2
Sijainti
kuopio
Itse meinasin yo-kirjoitusten jälkeen (samana päivänä) lähtö lähteä lappiin hiihtämään perheen kanssa ja pari viikkoa siitä sitten lähden wieniin reissulle muutamaksi päiväksi. Kesällä saatan käydä kotimaanmatkailulla, jos kerkeän töiden lomassa ennen armeijaan lähtöä. Sitten kun armeija alkaa harva se viikko harrastetaan kotimaanmatkailua junassa/ bussissa :D
Siinäpä suunnitelmat lyhykäisyydessään.
Ps: tulevaisuuden haave nähdä Grand Canyon eli Amerikkaan :)
 
Liittynyt
18.1.2011
Viestit
2
Jo vuosia olen ''haaveillut'' isommasta maailman matkaamisesta, tosin tänäkin vuonna taidan tyytyä pienempään reissailuun. Skotlanti ja Irlanti suuntana toivottavasti. Norjassa olisi hyvä myös piipahtaa kesän tai alkusyksyn aikana.
 
Liittynyt
18.12.2010
Viestit
16
Kalastamaan Norjaan.Kotta ja petroolilämmitin hankittu...ei tartte palella ja nuotiolla leikkiä.Majoite helppo siirtää ja mahtuu kaverikin mukaan:=)telttasänkyä katsellut,kun autolla meren äärelle siirtyy raskaampikin paketti.Teltta tietysti mukana,kun sisämaan kalastukseen tuntureille.Syksyllä sitten lämpimään,jos ei ole intiaanikesää.
 
Liittynyt
23.1.2011
Viestit
2
Kesällä pari viikkoa jossain Välimeren maassa, kohde vielä auki. Haaveissa olisi myös vielä kevättalvella päästä aurinkoon, Kanariansaaret vahva vaihtoehto, jos vain sopiva äkkilähtötarjous tulee vastaan.
 
Liittynyt
30.12.2010
Viestit
15
Sijainti
Länsi-suomi
Lisäyksenä pläjäytän, että lapinläänissä on yleensä talviaikana mukava lylyllä lykkiä
ja mäessä mutkailla,kuten nytkin, varsinkin sesonkin ulkopuolella.

Nyt tuo on jo pois alta tulevista pähkäilyistä, ja toisen pallopuoliskon hotimmat
meininkit alkaa muhimaan.
 
Liittynyt
15.12.2010
Viestit
80
Sijainti
Tampere
Tämä on nyt ihan vasta ilmoille pulpahtanut suunnitelma/aie. Erasmus-porukalla järjestämme kokoontumisajot Milanossa huhtikuussa. Olen ihan pähkinöinä ja banaaneina pelkästä ajatuksesta. Eikä vain siksi, että Erasmukset on ihania vaan siksi, että olen nähnyt Milanoa vain yhden yön viime kesänä. Oijoi.

Asian tiimoilta pitäisikin sitten lähteä maanantaina poliisiasemalle uuden passin hankintaan.... JEE!
 
Liittynyt
18.2.2011
Viestit
4
Tarkoitus olisi tässä keväästä lähteä johonkin suuntaan. Paikka on vain vielä hakusessa. Irlanti, Alankomaat, Islanti vai mikä...
 
Liittynyt
24.2.2011
Viestit
5
3päivää sitten palasin Dubain matkalta ja nyt etsin jo uutta kohdetta. Euroopan kaupunkeja olisi kiva kiertää kesän mittaan. Pitääkin alkaa katsella matkatarjouksia :D
 

reissuesa

mannertenvälinen nahjus
Ylläpitäjä
Liittynyt
23.11.2010
Viestit
1572
Sijainti
Nokia
Alkukesästä suunnittelen moottoripyöräileväni reittiä Pietari - Moskova - Volgograd - Kaspianmeri - Sotši - Krimi - Balkan...

Luovuin moottoripyörästä, mutta mitäpä hyvää suunnitelmaa muuttamaan, lähdenkin autolla matkaan, näillä näkyminen toukokuun loppupuolella.
 
Liittynyt
15.12.2010
Viestit
8
Ainaskin Phuketiin ja Kreikkaan olisi tarkoitus tänä vuonna mennä. Jos vain budjetti antaa periksi.
 
Top Bottom