• Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.

Matkasuunnitelmasi vuodelle 2011?

reissuesa

mannertenvälinen nahjus
Ylläpitäjä
Liittynyt
23 Marraskuu 2010
Viestit
1,553
Sijainti
Pirkkala
#1
Millaisia matkasuunnitelmia sinulla on vuodelle 2011?

Itselläni on joitakin alustavia matkasuunnitelmia tälle vuodelle. Tammikuussa käynti Helsingissä matkamessuilla ja Turussa ihan muuten vain. Viron kruunuja jäi myös jemmaan, ne olisi syytä käydä myös Tallinnassa tuhlaamassa. Etelänmatkan kohtalo talvella on auki.

Helmikuussa aion päättää 7-vuotisen Venäjän-'boikottini' ja tehdä pikku reissun Pietariin. Alkukesästä suunnittelen moottoripyöräileväni reittiä Pietari - Moskova - Volgograd - Kaspianmeri - Sotši - Krimi - Balkan...

Loppuvuoden puolelle asti en vielä näe.

 
Liittynyt
30 Joulukuu 2010
Viestit
15
Sijainti
Länsi-suomi
#2
Suunnitelmia pitää aina olla aina plakkarissa!
Kiinnostaisi tässä talvella Indonesian reppureissu /tai myöhemmin Vietnam-Laos taikkulan kautta, tietty! Johonkin hottiin ja kosteaan on päästävä vaikka härmäntalvi on parasta paikan päällä ja housut jalassa:)

Keväällä mopolla eestimaahan ja ehkä autolla "mamman" kanssa kurvailemaan kesällä lisää, ehkä via baltica sydeemiä.
Karjalankannas on alkanut kiinnostamaan kovasti omatoimi ajeluna menetetyille alueille ja voisin myös purkaa "pitemmän venäjän boikkottini" myös, mahdollisesti:)
 
Liittynyt
3 Tammikuu 2011
Viestit
2
#4
Suunnitelmissa olisi lähteä viimeistään syksyllä kiertämään noin kuukaudeksi Thaimaata miehen ja silloin 1,5 vuotiaan pojan kanssa. Matka vielä tosin suunnitteilla, katsotaan nyt uskalletaanko lähjteä reissuun niin pienen lapsen kanssa. Jos kokemuksia vastaavista reissuista niin otan mielelläni vinkkejä vastaan.
 
Liittynyt
17 Tammikuu 2011
Viestit
2
#6
Viime kesänä käytiin Korfun lämmössä, ensi kesänä todennäköisesti pysytään kotimaan kamaralla. Suunnitelmissa jonkinlaista erähenkistä low-budget matkailua geokätköillen.
 
Liittynyt
9 Tammikuu 2011
Viestit
31
Sijainti
Helsinki
#7
Olen hieman kade reissuesan suunnitelmille! :)

Itse meinasin pyyheltää Tukholman kautta junalla Göteborgiin kavereita tapaamaan, ja sen jälkeen lentäen jonnekin Keski-Eurooppaan. Haluja olisi Budapestiin, Bruggeen ja Prahaan. Jos uskallusta ja massia riittäisi, menisin Yhdysvaltoihin, mutta taitaa tuo jäädä vielä haaveeksi.
 
Liittynyt
18 Tammikuu 2011
Viestit
2
Sijainti
kuopio
#8
Itse meinasin yo-kirjoitusten jälkeen (samana päivänä) lähtö lähteä lappiin hiihtämään perheen kanssa ja pari viikkoa siitä sitten lähden wieniin reissulle muutamaksi päiväksi. Kesällä saatan käydä kotimaanmatkailulla, jos kerkeän töiden lomassa ennen armeijaan lähtöä. Sitten kun armeija alkaa harva se viikko harrastetaan kotimaanmatkailua junassa/ bussissa :D
Siinäpä suunnitelmat lyhykäisyydessään.
Ps: tulevaisuuden haave nähdä Grand Canyon eli Amerikkaan :)
 
Liittynyt
18 Tammikuu 2011
Viestit
2
#9
Jo vuosia olen ''haaveillut'' isommasta maailman matkaamisesta, tosin tänäkin vuonna taidan tyytyä pienempään reissailuun. Skotlanti ja Irlanti suuntana toivottavasti. Norjassa olisi hyvä myös piipahtaa kesän tai alkusyksyn aikana.
 
Liittynyt
18 Joulukuu 2010
Viestit
16
#10
Kalastamaan Norjaan.Kotta ja petroolilämmitin hankittu...ei tartte palella ja nuotiolla leikkiä.Majoite helppo siirtää ja mahtuu kaverikin mukaan:=)telttasänkyä katsellut,kun autolla meren äärelle siirtyy raskaampikin paketti.Teltta tietysti mukana,kun sisämaan kalastukseen tuntureille.Syksyllä sitten lämpimään,jos ei ole intiaanikesää.
 
Liittynyt
23 Tammikuu 2011
Viestit
2
#11
Kesällä pari viikkoa jossain Välimeren maassa, kohde vielä auki. Haaveissa olisi myös vielä kevättalvella päästä aurinkoon, Kanariansaaret vahva vaihtoehto, jos vain sopiva äkkilähtötarjous tulee vastaan.
 
Liittynyt
30 Joulukuu 2010
Viestit
15
Sijainti
Länsi-suomi
#12
Lisäyksenä pläjäytän, että lapinläänissä on yleensä talviaikana mukava lylyllä lykkiä
ja mäessä mutkailla,kuten nytkin, varsinkin sesonkin ulkopuolella.

Nyt tuo on jo pois alta tulevista pähkäilyistä, ja toisen pallopuoliskon hotimmat
meininkit alkaa muhimaan.
 
Liittynyt
15 Joulukuu 2010
Viestit
80
Sijainti
Tampere
#13
Tämä on nyt ihan vasta ilmoille pulpahtanut suunnitelma/aie. Erasmus-porukalla järjestämme kokoontumisajot Milanossa huhtikuussa. Olen ihan pähkinöinä ja banaaneina pelkästä ajatuksesta. Eikä vain siksi, että Erasmukset on ihania vaan siksi, että olen nähnyt Milanoa vain yhden yön viime kesänä. Oijoi.

Asian tiimoilta pitäisikin sitten lähteä maanantaina poliisiasemalle uuden passin hankintaan.... JEE!
 

reissuesa

mannertenvälinen nahjus
Ylläpitäjä
Liittynyt
23 Marraskuu 2010
Viestit
1,553
Sijainti
Pirkkala
#17
Alkukesästä suunnittelen moottoripyöräileväni reittiä Pietari - Moskova - Volgograd - Kaspianmeri - Sotši - Krimi - Balkan...
Luovuin moottoripyörästä, mutta mitäpä hyvää suunnitelmaa muuttamaan, lähdenkin autolla matkaan, näillä näkyminen toukokuun loppupuolella.