Matkapuhelinfoorumit <-> Matkafoorumi

Liittynyt
13 Joulukuu 2010
Viestit
6
Nyt pitää kysyä et kun ilmeisesti on samat kaverit ylläpitämässä molempia, eikö onnistunut toisen urlin laittaminen vanhoille foorumeille ja sinne sit alafoorumit/rinnakkais foorumi? Olisi samat tunnukset sit käynyt molempiin.
 

reissuesa

mannertenvälinen nahjus
Ylläpitäjä
Liittynyt
23 Marraskuu 2010
Viestit
1,560
Sijainti
Nokia
Eri foorumit, Matkafoorumi.fi ja Matkapuhelinfoorumi.fi voisivat periaattessa käyttää yhteistä käyttäjätietokantaa, mutta en tiedä olisiko se toivottavaa. Nämä ovat kuitenkin täysin erillisiä sivustoja, vaikka ylläpitäjä on sama. Ei välttämättä olisi Matkapuhelinfoorumin rekisteröityneiden käyttäjien mielstä ok, että he olisivat automaattisesti rekisteröityneitä myös tänne.

Täällä on helpompi rekisteröityminen kuin Matkapuhelinfoorumilla, sähköpostivahvistusta ei vaadita ja sisään pääsee myös Facebook-tunnuksilla.
 
Liittynyt
23 Joulukuu 2010
Viestit
3
Mulla meni varmaan vuorokausi tajuta N8 -äänestyksen yhteydessä, että Matkapuhelinfoorumin linkki veikin eri foorumille. Samanlainen ulkoasu ja samantyylinen nimi hämäävät aika pahasti. :-/
 

reissuesa

mannertenvälinen nahjus
Ylläpitäjä
Liittynyt
23 Marraskuu 2010
Viestit
1,560
Sijainti
Nokia
Tuo on hieman yllättävää. Itse ajattelin, ja ajattelen vieläkin, että värien perusteella nämä erottuvat hyvin toisistaan. Nimet toki hauskahkosti muistuttavat toisiaan.
 
Liittynyt
1 Tammikuu 2011
Viestit
3
Varsin kivalta foorumilta vaikuttaa. Tuli rekisteröidyttyä ja lisättyä kirjanmerkkeihin, pitää perehtyä tarkemmin myöhemmin.
 
Ylös Bottom