Matkaoppaan työ

reissuesa

mannertenvälinen nahjus
Ylläpitäjä
Liittynyt
23.11.2010
Viestit
1572
Sijainti
Nokia
Nyt on mahdollista hakea oppaaksi Aurinkomatkoille (mol.fi), hakuaika päättyy 16.3.2011, minimi-ikä 23 vuotta. Opaskurssille valituille on tiedossa työpaikka ensi kesänä Välimeren kohteissa.

Oppaan palkka on 1100 e/kk ja työnantaja tarjoaa asunnon. Palkka on mielestäni huono vai mitä mieltä olette? Työajasta ei ilmoituksissa puhuta, mutta kai se on jotain 40 tunnin luokkaa viikossa?

Itse asiassa taitaa olla enemmänkin kuin 40 h/viikko. Tjäreborgin sivut kertovat oppaan työstä: "Selkeitä työaikoja ei ole ja niitä on yleensäkin vaikea määritellä. Työpäivien pituus vaihtelee tilanteen mukaan. Oppaalla on viikossa 6 työpäivää ja yksi vapaapäivä."

Miten Deturin oppaiden työn näkeminen Matkaoppaissa vaikuttaa kiinnostukseesi ryhtyä matkaoppaaksi?
 

reissuesa

mannertenvälinen nahjus
Ylläpitäjä
Liittynyt
23.11.2010
Viestit
1572
Sijainti
Nokia
Tjäreborgilla on tällä hetkellä meneillään (27.4.-5.6.2011) haku matkaoppaaksi. Haastattelut ovat Helsingissä vk, 24-25, valituille ilmoitetaan vk 26.

Oppaaksi ei tulla koulun penkillä, vaan joudut hikoilemaan aidossa ympäristössä, etelän auringon alla. Seuraava opaskoulu järjestetään Mallorcalla 26.8–9.9.2011. Koulutus maksaa 400 €, ja hintaan sisältyvät lennot, majoitus, koulutus sekä kurssimateriaali. Kaikki opaskoulun läpäisseet saavat työtä oppaana jossakin Tjäreborgin lomakohteessa.

Tjäreborgin ilmoitus Työhallinnon sivuilla:

Matkaopas, 18 paikkaa, Oy Tjäreborg Ab., Helsinki

LähdeTjä matkaoppaaksi?

Tjäreborg hakee uusia oppaita.

Tjäreborg kuuluu Thomas Cook Northern Europeen, joka on Pohjoismaiden suurin matkailualan konserni. Thomas Cook Northern Europe on osa Thomas Cook Group plc:tä, joka on yksi maailman johtavista ja suurimmista matkailualan konserneista 19 miljoonalla vuosittaisella matkustajallaan. Tjäreborg on Suomen kolmanneksi suurin matkanjärjestäjä. Liikevaihto oli viimeksi päättyneellä tilikaudella (1.10.2009 - 30.9.2010) 119 milj. euroa ja liiketoiminnan voitto oli 7,2 miljoonaa euroa.

Ketä etsimme?

Olet palveluhenkinen ja sinulla on siitä näyttöä työelämässä. Pidät esiintymisestä ja tulet toimeen monenlaisten ihmisten kanssa. Langat pysyvät käsissäsi yllättävissä tilanteissa ja jaksat hymyillä, vaikka maailma joskus näyttäisi olevan ylösalaisin? Olet kielitaitoinen, ainakin suomi ja englanti sujuvat. Olet ylioppilas tai olet hankkinut vastaavat tiedot ja sinulla on ajokortti.

Mitä tarjoamme?

Saat monipuolisen ja vastuullisen työn suuressa kansainvälisessä yrityksessä. Uudet ihmiset ja monenkirjavat työtehtävät takaavat, että kahta samanlaista työpäivää ei ole. Osaavalla oppaalla on hyvät mahdollisuudet edetä urallaan.

Oppaaksi-faq kertoo, että alaikäraja on 21 vuotta paitsi kohteissa joissa ei tarvitse ajaa autoa. yläikärajaa ei ole, mutta "kokemuksemme mukaan työ soveltuu parhaiten 21-35 -vuotiaalle".
 

reissuesa

mannertenvälinen nahjus
Ylläpitäjä
Liittynyt
23.11.2010
Viestit
1572
Sijainti
Nokia
Nyt hakee Aurinkomatkat uusia oppaita:

Haemme nyt positiivisia ja palveluhenkisiä oppaita syksyn opaskurssillemme:

AIKATAULU;
* Hakuaika 28.7.-8.8.2011. Täytä sähköinen hakulomake Finnairin sivuilta.

* Ryhmähaastattelut viikolla 33 Finnairin pääkonttorilla Vantaalla
* Henkilökohtaiset haastattelut viikolla 34 Finnairin pääkonttorilla Vantaalla
* Valinnat viikolla 35

* Opaskurssin verkko-opintoja viikosta 36 alkaen. Lähipäivien Helsingin osuus 27.-29.9.2011 ja ulkomaan osuus 30.9.-7.10.2011. Kurssin hinta on 600 euroa.

Lähtö tulevaan talvikohteeseen on parin viikon sisällä kurssin päättymisestä.

http://www.aurinkomatkat.fi/yritysinfo/oppaaksi-aurinkomatkoille
 
Liittynyt
20.9.2011
Viestit
5
Mulla ainakin toi matkaoppaat -ohjelma herätti kiinnostuksen. Noin pienellä palkalla en kyllä lähtis tekemään 6 päivää viikossa... Olis kyllä erittäin mielekäs työ mutta mitä hyötyä jos ei saa mitään maksettua...
 
Liittynyt
27.2.2014
Viestit
3
Voishan se varmaan olla ihan mielenkiintoista, että saa palkkaa kun on ulkomailla, no eivais kai siellä jotain töitäkin joutuu tekemään (neuvoon ja auttaamaan asiakkaita).

Juu ei tuo palkka kyllä ollut mikään päätä huimaavaa, mutta jos se ois paljo isompi ni sithän sinne menis kaikki ku saa rahaa ulkomailla olemisesta :D
 

reissuesa

mannertenvälinen nahjus
Ylläpitäjä
Liittynyt
23.11.2010
Viestit
1572
Sijainti
Nokia
Finnmatkat houkuttelee uusia matkaoppaita ilmaisella koulutuksella - Uutiset -Markkinointi&Mainonta

Finnmatkat aloittaa ilmaisen opaskoulutuksen – läpäisseet saavat vakipaikan - Matkailu - Talous - Helsingin Sanomat

Matkatoimisto Finnmatkat aloittaa ilmaisen opaskoulutuksen, jonka läpäisseille tarjotaan vakituinen työpaikka.

Haku on nyt käynnissä. Ensimmäiselle, helmikuussa alkavalle kurssille valitaan noin 30 hakijaa.

Hennerin mukaan valtaosa hakijoista on ollut koulunsa päättäviä nuoria. Viime vuosina myös yhä useampi eläkeläinen on hakenut matkaopaskoulutukseen.
 
Top Bottom