Matkalla Malesiaan

Liittynyt
25.2.2014
Viestit
2
Hei! Suunnittelemme matkaa Malesiaan parin päivän päähän, matka tulee yllättäen eikä mitään olla vielä varattu.. Tänään tutustuimme tarjontaan ja Malesia vaikutti sopivalta kohteelta. Reissuaikaa meillä on valitettavasti vain 11 päivää. Kuala Lumpur vaikuttaisi näkemisen arvoiselta ja sinne olemme lentojakin suunnitelleet.

Mikä olisi hyvä rantakohde yhdistettynä KL:ään? Siirtyminen kohteeseen mielummin muutoin kuin lentämällä. Langkawia ollaan mietitty, mutta jos lähempänä on parempia kohteita suositelkaa. Haemme tältä toiselta kohteelta hieman vastapainoa tuolle Kuala Lumpurin sykkeelle.. Tältä lyheltä lomalta haemme sopivissa määrin rannalla löhöilyä, hyvää ruokaa, ostosmahdollisuuksia ja iltaelämää. Myös KL:lle voi suositella vaihtoehtoa.

Malesia on meille uusi kohde, aiempia Aasia- kokemuksia meilä on Filippiineistä ja Thaimaasta..
 

reissuesa

mannertenvälinen nahjus
Ylläpitäjä
Liittynyt
23.11.2010
Viestit
1571
Sijainti
Nokia
Olen käynyt Malesian rantakohteista Langawilla, Penangilla ja Pulau Tiomanilla.

Tioman on pikku saari, joka soveltuu hyvin rauhalliseen rantalomailuun, mutta ei paljon muuhun.

Penangin George Townissa voi syödä erittäin hyvin, minusta intialainen ruoka oli siellä parempaa kuin Intiassa. Myös ostosmahdollisuudet ovat suurkaupungissa hyvät päinvastoin kuin Langawilla. Rantakohteisiin pääsee Penangilla melko nopeasti bussilla tai skootterilla.
 
Liittynyt
25.2.2014
Viestit
2
Kiitos vastauksestasi,täytyypä pitää vinkit mielessä!

Huomenna olis lähtö Kuala Lumpuriin, katotaan nyt miten kauan siellä viihtyy ja mihin sieltä päätyy:)
 
Top Bottom