• Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.

Matkafoorumi.fi:n arvonnassa Nokia N8 -huippumatkapuhelin!

Status
Uusia vastauksia ei voi lisätä.

reissuesa

mannertenvälinen nahjus
Ylläpitäjä
Liittynyt
23 Marraskuu 2010
Viestit
1,553
Sijainti
Pirkkala
#1


Nokia N8 on parhaita matkapuhelimia mitä löytyy, siis puhelin matkalle mukaan. Missään muussa puhelimessa ei ole niin hyvää kameraa ja auto/kävelynavigaattori kulkee myös aina mukana. Puhelimen arvo on noin 500 euroa.

Arvontaan saavat osallistua kaikki Matkafoorumi.fi:n rekisteröityneet käyttäjät, jotka ovat kirjoittaneet vähintään yhden matkailuaiheisen viestin - Sen jälkeen kun olet kirjoittanut ko. viestin, ilmoita osallistumisestasi arvontaan vastaamalla tähän viestiketjuun ("Osallistun arvontaan" riittää).

Arvonta suoritetaan 23.1.2011. Voittaja saa valita puhelimensa värin. Voittajan nimi ja paikkakunta (nimimerkin lisäksi) julkaistaan arvonnan jälkeen.

10.12.2010 11:17: korjattu äänestykseen -> arvontaan

Päivitys 13.12.2010 8:20: Poistin tästä ketjusta 10 kpl "osallistumisia", koska henkilöt eivät olleet kirjoittaneet vaadittua matkailuaiheista viestiä foorumille (nämä osallistumiset palautetaan roskakorista mikäli vaadittu viesti ilmestyy myöhemmin).

PS. N8-arvonan jälkeen jatketaan Canon IXUS 130 IS -kilpailulla.

PS2. Arvonta suoritettu, ks. tulos
 
Liittynyt
10 Joulukuu 2010
Viestit
11
Sijainti
Oulu
#5
Osallistutaanpa arvontaan myös. En kyllä ole eläessäni voittanut mitään/yhtään arvontaa, mutta foorumin kannatuksen puolesta edes! :)
 
Status
Uusia vastauksia ei voi lisätä.