Lentoyhtiöuutisia

reissuesa

mannertenvälinen nahjus
Ylläpitäjä
Liittynyt
23 Marraskuu 2010
Viestit
1,568
Sijainti
Nokia
airberlinin koneissa älypuhelimien ja tablettien käyttö nyt mahdollista myös nousun ja laskun aikana

airberlinillä lentävät voivat käyttää nyt lähes kaikilla yhtiön lyhyillä ja keskipitkillä lennoilla sekä kaukolennoilla lentotilaan asetettuja henkilökohtaisia elektronisia laitteitaan myös nousun, laskun ja rullauksen aikana. Lentäminen airberlinillä on nyt entistäkin mukavampaa, sillä omien elektronisten laitteiden käyttö lentotilassa on nyt mahdollista lähes kaikissa airberlinin koneissa ja kaikissa lennon vaiheissa.
 

reissuesa

mannertenvälinen nahjus
Ylläpitäjä
Liittynyt
23 Marraskuu 2010
Viestit
1,568
Sijainti
Nokia

The Most Epic Safety Video Ever Made #airnzhobbit

Air New Zealand kunnostautuu jälleen upealla turvallisuusvideolla.

As the official airline of Middle-earth, Air New Zealand has gone all out to celebrate the third and final film in The Hobbit Trilogy - The Hobbit: The Battle of the Five Armies. Starring Elijah Wood and Sir Peter Jackson; we're thrilled to unveil The Most Epic Safety Video Ever Made.

Special cameos by Sylvester McCoy, Dean O’Gorman and Weta Workshop co-founder Sir Richard Taylor. Directed by Taika Waititi. Enjoy!
 

reissuesa

mannertenvälinen nahjus
Ylläpitäjä
Liittynyt
23 Marraskuu 2010
Viestit
1,568
Sijainti
Nokia

Finnari julkaisi eilen hienon jouluvideon Finnair & Joulupukin salaisuus.

Oletko koskaan miettinyt, kuinka Joulupukki ehtii kaikkiin maailman koteihin? Me täällä Finnairilla saatamme tietää jotain asiasta. Ei nimittäin ole sattumaa, että me molemmat lennämme Suomesta, maailman katolta. Siinä piilee joulun suuri salaisuus – osaathan pitää sen?


Finnairin tuore Joulupukki-video havittelee kolmella kielellä joulun viraalihitiksi | lentoposti.fi

Pidin videosta, mutta jäin kaipaamaan videolle lentokonetta, jossa on joulupukin kuva. Videolla esiintyvä kone oli ihan perus Finnairin sininen versio.


Finnairille pitkästä aikaa Joulupukki-väritys | lentoposti.fi
 
Viimeksi muokattu
L

lentouutiset


TIEDOTE - 1 HUHTIKUU 2022 11:59

Norwegian poistaa kasvomaskivaatimuksen kaikilla lennoilla​


Norwegianilla on ilo kertoa, että yhtiö poistaa väliaikaisen vaatimuksen kasvomaskien käytöstä kaikilla lennoilla maanantaista 4. huhtikuuta alkaen. Päätöksen tekee mahdolliseksi helpottaneet rajoitukset ja tautitilanne eri puolilla Eurooppaa.

Yhtiö on seurannut tilannetta Euroopassa ja päättänyt poistaa pakollisen kasvomaskien käytön lennoilla kaikkiin kohteisiin. Pakollinen vaatimus kasvomaskien käytöstä poistetaan yhtiön kaikilla lennoilla ensimmäisen kerran 17.6.2020 jälkeen.

Kun vaatimus ensimmäisen kerran poistettiin Skandinaviassa 12. helmikuuta, yhtiö huomasi välittömästi, että kysyntä lisääntyi ja asiakkaat osoittivat jälleen optimismia matkustamisen suhteen. Yhtiö on luottavainen, että matkailu elpyy ja kukoistaa tulevana kesänä.

Norwegian kehottaa kaikkia matkustajia tarkistamaan ennen matkaa paikalliset vaatimukset ja ohjeistukset määränpäässä mukaan lukien pysähdykset ja jatkolennot Euroopassa. Matkustajien omalla vastuulla on noudattaa paikallisia määräyksiä ja rajoituksia. Kaikki, jotka haluavat käyttää edelleen maskia lennoilla, ovat tervetulleita tekemään niin.
 
Ylös Bottom