Diginomadit Kulkuri.org - kriittinen matkailulehti

jml

Liittynyt
27.12.2013
Viestit
5
Moi,

Olemme käynnistäneet noin kuukausi sitten uuden matkailuaiheisen verkkolehden Kulkuri.org. Keskeisessä roolissa meillä ovat juurikin nomadit. Tai kulkurit, kuten heitä meillä päin kutsutaan.

Julkaisemme isoja tutkivia artikkeleita, esimerkiksi Sri Lankan tamilikaupunki Batticaloaa käsittelevä stoorimme. Lähiaikoina ulos on tulossa mm. reissaajien alkoholiongelmia käsittelevä juttu.

Maija Kauhasen viikottain ilmestyvä Läppärikulkuri-kolumnisarja käsittelee digitaalisen nomadin arkea.

Kolmossivun kulkuri -palstalla esitellään joka viikko yksi kulkuri kuvin ja sanoin.

Meillä on myös monenlaisia pienempiä juttusarjoja ja valokuvapalstoja. Tärkeimpänä näistä valokuvaaja Sebastian Buchnerin viikottain ilmestyvä Terranigma.

Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan. Kaikki päivitykset löytyvät helposti myös Facebook-sivultamme.

Jos haluat osallistua lähettämällä lehdelle valokuvia tai kirjoittamalla artikkelin, ota yhteyttä toimitus(a)kulkuri.org. Ikävä kyllä emme maksa palkkioita, sillä lehteä pyöritetään tällä hetkellä vapaaehtoisvoimin.

Kaunista talvea toivottaa,
Juha Matias Lehtonen, päätoimittaja
 

reissuesa

mannertenvälinen nahjus
Ylläpitäjä
Liittynyt
23.11.2010
Viestit
1572
Sijainti
Nokia
Kulkuri.org on ainakin itselleni osa-aikakulkurina erittäin mielenkiintoinen sivusto, olen lukenut lähes koko sisällön "kannesta kanteen" jos verkkolehdestä puheen ollen kyseinen ilmaisu sallitaan :). Muun muassa Läppärikulkurilla on sana hyvin hallussa.

@jml, olisi mielenkiintoista kuulla lisää omasta kulkurihistoriastasi.
 
Viimeksi muokattu:

jml

Liittynyt
27.12.2013
Viestit
5
Kiitos, kiitos! Mukava kuulla, että lehti kiinnostaa. Tänään tuleekin taas uusi Läppärikulkuri-kolumni ulos.

Olen ollut koditon vaeltaja nyt parin vuoden ajan. Elätän itseni kirjoitushommilla - journalistina ja markkinoinnin tekstisuunnittelijana. Matkustan pienellä budjetilla wifi-verkolta toiselle. Tätä viestiä kirjoitan Siem Reapin illassa, terveisiä vain :)
 
Top Bottom