Kuinka kauan seuraavaan reissuusi aikaa? Kuinka kauan ehtinyt kulua edellisestä?

Liittynyt
15 Joulukuu 2010
Viestit
80
Sijainti
Tampere
#22
seuraavaksi kesällä autoilemaan Sisiliaan.
Hitsi, mahdunko takapenkille? :D On pitänyt jo tovi lähteä moikkaa sisilialaisia ystäviä, mutta en oo vaan saanut aikaiseksi.

Ja vastaus alkuperäiseen kysymykseen: Palasin Suomeen vaihdosta ja reililtä viime kesänä, heinäkuussa. Seuraavan matkan ajankohta on mysteeri. Toivottavasti mahdollisimman pian!
 
Liittynyt
16 Tammikuu 2011
Viestit
2
#24
Edellisvuonna voitin voicen matkakassa kisassa 777€ arvoisen klm:n matkalahjakortin jonka sitten käytimme mieheni kanssa lennoille espanjaan madridiin helmikuussa ja näin pääsin ihka ensimmäiselle ulkomaanmatkalle =) kokemus oli mahtava ja vaikka siellä ei silloin lämmin ollutkaan niin hinku päästä uudelleen on kova.
Todella mahtava fiilis oli kyseisellä reisulla myös futismatsissa nimittäin kävimme katsomassa real madris vastaan atlectico futismatsin ..hih hei oli meno todellakin aivan erilainen kuin suomalaisessa fudiksessa....
ja koskahan pääsis jo uudelleen........ei kun säästämään rahoja
 
Liittynyt
10 Joulukuu 2010
Viestit
11
Sijainti
Oulu
#32
Varovasti sitten ettei käy kuin Schumacherille!
Ei käynyt kuinkaan, vaikka olosuhteet olivat siihenkin otolliset. Siinä kun päivän aikana tulee lunta 25 cm, on ne rinteet aika huonossa kunnossa iltapäivällä, kun ihmiset laskevat auraamalla. Huipulla 3800 metrissä oli lunta jo valmiiksi 380cm ja viikon aikana tulikin sitten metri lisää. Kylässäkin 2000m korkeudessa oli lunta pari metriä.

Sveitsissä ja Ranskassa tuli samalla käytyä, Sveitsissä suksilla ja Ranskassa autolla. Seuraava laskettelureissu päätettiin varata sitten ensi kevääksi taas Itävaltaan. Siellä on hintataso ja after-ski selkeästi parempi.

Sitä ennen kuitenkin huhtikuussa koko perheellä Tenerifalle ja kesä-heinäkuussa vaimon kanssa kaksin Budapestiin.