• Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.

Keräiletkö?

Liittynyt
15 Joulukuu 2010
Viestit
80
Sijainti
Tampere
#1
Tuotko reissuiltasi aina kiven? Jääkaappimaagneetin? Säilötkö kuitit, lasinaluset, junaliput, vanhat passit? Onko sinulla kokoelma postikortteja tai elefantti-figuriineja? Mikä sinun salainen keräilykohteesi on?

Vai tuotko äidillesi aina kukansiemeniä, missä käytkin? Vaatiiko puoliso aina uuden korun matkalta? Pitääkö omaan postilaatikkoon lähettää kirje kaukaisimmasta kolkista? Millaisia pinttyneitä traditioita vaalit?
 
Liittynyt
14 Joulukuu 2010
Viestit
10
#2
Jääkaappimagneetit on ihan paras matkamuisto ja tuliainen, pieniä ja kyvyitä, ei lisää matkatavaran määrää käytännössä yhtään mutta on silti kiva ja käytännöllinen muisto. Lisäksi olen yhden ystäväni kanssa ostanut jokaiselta yhteiseltä reissulta paikallisen horoskooppikorun tai sitten onnenkivikorun!
 

reissuesa

mannertenvälinen nahjus
Ylläpitäjä
Liittynyt
23 Marraskuu 2010
Viestit
1,553
Sijainti
Pirkkala
#3
Vanhoja passeja ajattelin kerätä jossain vaiheessa kun komeita leimoja alkoi kerääntyä, mutta sekin taisi jäädä, koska menetin passini valmistusvirheen takia. Revennyt passi vaihdettiin takuuseen eikä viallista passia saanut pitää itsellään. En kerää edes lentokoneiden oksennuspusseja niin kuin euroedustaja Eija-Riitta Korhola tekee (ei sentään käytettyjä ;)).
 
Liittynyt
6 Tammikuu 2011
Viestit
7
#4
Sormuksia.(muutkin korut keplaavat) Semmoinen on pakko saada joka maasta joka on Euroopan ulkopuolella :D on jo kaulakoru Tunisiasta ja sormuksia on Gambiasta, Egyptistä ja Israelista :) Etenkin korut joissa on kaiverrettu jotain tai jotka muutenvaan tarkoittavat jotain ovat hienoja :p