Kaupunkilomat

Liittynyt
11.8.2012
Viestit
2
Sellaista kysyisin, että mitä kautta kannattaa etsiä ns. kaupunkilomia jotta matkan saisi halvalla? Yleensähän rantaloma Kreikkaan, Espanjaan jne kannattaa ottaa pakettimatkana ja esim. äkkilähtönä, mutta mites esim. vaikka muutaman päivän matka Prahaan tai Barcelonaan, kannattaako etsiä vaan sopivan halpa lento esim. halvatlennot.fi kautta ja ottaa varata hotelli erikseen esim. booking.comista ja etsiä sieltä hotellitarjouksia?

Aika hankala vertailla noita hintoja ja muita asioita...
 

reissuesa

mannertenvälinen nahjus
Ylläpitäjä
Liittynyt
23.11.2010
Viestit
1572
Sijainti
Nokia
Rantalomantarjoajat kuten Aurinkomatkat ja Tjäreborg myyvät myös kaupunkilomia:

http://aurinkomatkat.fi/lento-hotelli (esim. Barcelona 3 vrk 342 e)
http://www.tjareborg.fi/kaupunkilomat (esim. Rooma 3 vrk 299 e)

Nämä eivät ole pakettimatkoja siinä mielessä kuin rantalomat eli nämä lennetään normaaleilla reittilennoilla. Matkatoimistot saavat matkatoimistoalennuksia, mutta toisaalta lisäävät oman katteensa, joten luulisin, että samaan tai parempaan tulokseen pääsee hankkimalla lennot ja hotellit omatoimisesti mainitsemallasi tavalla. Noita matkajärjestäjien paketteja voi käyttää tietysti hintavertailussa apuna.
 
Liittynyt
11.8.2012
Viestit
2
Kiitos vaan hyvistä linkeistä. Kyllä noiden hintojen vertailu kannattaa. Katsoin juuri esim. suorat lennot Barcelonaan + hotelli 3.9.-7.9.2012, niin Aurinkomatkojen halvin vaihtoehto (lennot+hotelli) on 785 euroa. Sitten kun katsoin halvimmit suorat lennot samalla ajalle ja saman hotellin (Abba Garden ****) halvatlennot.fi ja booking.com niin hinnaksi tuli 394 + 280 = 674 euroa.

Jonkun pitäs tehdä sellanen palvelu, jossa voisi valita esim. 5 päivän lomamatkan vaikka syyskuussa, ja hakukone etsisi sitten halvimmat vaihtoehdot (esim. suorat lennot+hotellin) eri lähteistä. Nyt jos ajankohtaa muuttaa vaikka vain parilla päivällä, niin hinta voi muuttua paljonkin. Eli vähän hankalaa on hintoja vertailla yleensäkin.
 
Liittynyt
18.9.2012
Viestit
7
Sijainti
Helsinki
booking.com on tosi hyvä palvelu, usein sieltä voi varata maksamatt etukäteen mitään. Joskus jopa antamatta kortti-tietoja! Ja hinnat on todellakin edulliset. Pakettimatkoissa varmaankin 80 hinnasta on lennoissa, se on sääli että suomesta lentäminen on niin kallista...
 
Top Bottom