Joululahjoja

reissuesa

mannertenvälinen nahjus
Ylläpitäjä
Liittynyt
23.11.2010
Viestit
1571
Sijainti
Nokia
Olen tosi huono keksimään lahjoja, kummipojalle ja -tytöllekin lahjaa miettiessäni joudun yleensä hädissäni soittamaan vanhemmilleen ja kysymään mitähän saisi olla, nytkään ei ole mitään hajua. Matkailuaiheinen lahja tamperelaiselle voisi olla lahjakortti tänne Nokialle, Edenin kylpylään. Mitä elektroniikkaan tulee, 50" plasma-TV olisi kiva joululahja.
 
Liittynyt
15.12.2010
Viestit
80
Sijainti
Tampere
Joulu meni jo, mutta aina niitä lahjaideoita tarvitsee. Yksi hyvä idea on World Visionin tai kirkon ulkomaanavun kehitysmaihin kohdistuva lahjoitus lahjansaajan nimissä. (Tunnetaan myös Lahjaksi lehmä -palveluna.) Tai kotimaahan sijoittuva ikimetsän suojelu. Tai muu aineeton lahja.

Mutta joskus tarvitsisi ihan jonkun konkreettisen lahjan. Joten jos tulee hyviä ideoita, niin lykkikää tänne, jooko?
 

reissuesa

mannertenvälinen nahjus
Ylläpitäjä
Liittynyt
23.11.2010
Viestit
1571
Sijainti
Nokia
Netflix mainostaa joululahjaksi:

Paljon matkustaville oma Netflix-tunnus avaa täysin uuden maailman. Palvelu tunnistaa, missä maassa käyttäjä kulloinkin on ja tarjoaa sen perusteella kyseisen maan Netflix-valikoiman käytettäväksi. Netflix toimii tällä hetkellä Pohjoismaissa, Hollannissa, Isossa-Britanniassa, Irlannissa, Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Sukella esimerkiksi siirappisten telenoveloiden syövereihin tai nauti kattavasta brittihuumoritarjonnasta ulkomailla!
 
Top Bottom