Jaakko ja maailmanvalloittajat TV1:llä (la 18:15/ti 13:00)

reissuesa

mannertenvälinen nahjus
Ylläpitäjä
Liittynyt
23.11.2010
Viestit
1571
Sijainti
Nokia
Jaakko ja maailmanvalloittajat on jälleen alkanut TV1:llä, esitysaika on lauantaisin klo 18.15 ja uusinta tiistaisin klo 13. Sarjassa tutustutaan ulkosuomalaisiin, ensimmäisessä jaksossa:

Kimmo Jaakonsaari on intohimoinen surffaaja. 2000-luvun alussa hän myi kaiken omaisuutensa Suomessa ja lähti reppureissulle surffareiden mekkaan, Indonesian Balin saarelle.

Reppumatka oli Kimmon elämässä käänteentekevä, sillä hän ihastui paikkaan ja rakastui häntä kuumehoureisena hoitaneeseen, Jakartalta kotoisin olevaan islaminuskoiseen Farah-neitoon. Nyt perhe asuu Seminyakissa elämää ja eläimiä pursuavan kadun varrella, ja Kimmo toimii monipuolisena yrittäjänä. Kimmo järjestää niin surffileirejä kuin tuottaa mittatilaustyönä surffilautoja ja vaatteita. Myös oma surffivaatemallisto syntyy Balilla ja leviää ympäri maailman.

Tämä jakso esitettiin la 1.1.2011, se tulee uusintana ti 4.1.2001 ja Yle Areenalta se on katsottavissa vielä viisi päivää: http://areena.yle.fi/video/1581506 .

Tulevia kohteita ovat Panama, Berliini, Marbella, Florida, Islanti, Pariisi, Firenze, Gotlanti, Kanaria, Kroatia, Marokko, Bali toisen kerran, Tukholma ja Toledo.
 
Top Bottom