Thaimaa IL: Ostettua rakkautta Pattayalla

reissuesa

mannertenvälinen nahjus
Ylläpitäjä
Liittynyt
23.11.2010
Viestit
1571
Sijainti
Nokia
Iltalehti 26.11.2010 julkaisi reportaasin suomalaisten seksiturismikohteesta Pattayasta:

Tyttöbaarien tarjoilijat ja tanssijat ovat käytännössä myös kaikki prostituoituja. Jos baaritytön haluaa mukaansa, täytyy ensin maksaa baarin pitäjälle 300-600 bahtin maksu, jotta työntekijä voi lähteä asiakkaan mukaan. Sen jälkeinen maksu on tytön ja asiakkaan välinen neuvottelukysymys, mutta hinta on yleensä 1 000-1 700 bahtia (24-40 euroa). Ja sillä rahalla saa tytön vaikka koko yöksi.

Eihän tämä ole moraalisesti mitenkään hienointa ja hyväksyttävintä. Mutta minulla on tarpeeni, enkä halua olla kotopuolessa se epätoivoinen ruinaaja, joka juoksee jokaisen naisen perässä. Täällä ulkonäölläni ei ole merkitystä, tiedän se johtuvan rahoistani. Täällä ulkonäölläni ei ole merkitystä, tiedän se johtuvan rahoistani. Mutta naisen kosketus on aina naisen kosketus.

Kaupungin suosio ei perustu pelkästään tyttöbaareihin, vaan Pattayan pohjoisrannan ja erillisen Jomthienin alueet sekä lukuisat hotellit rantaharrastusmahdollisuuksineen ovat sopivia perhelomailuun.

Artikkelista alkoi Iltalehden keskustelupalstalla vilkas (2000 viestiä viikossa) keskustelu Mitä mieltä olet seksiturismista?

Alla Pattayan kävelykadulla ottamani kuva go-go-baarin sisäänheittäjistä.

_smaller.jpg
 
Top Bottom