Hurghada, Egypti

Liittynyt
22.1.2011
Viestit
6
Olin elokuussa hurghadassa Iberotel Aquamarine Resort hotellissa http://www.iberotel.com/en/hotels/details.php?id=56 2 viikkoa. Suomen matkatoimistot käyttävät tuosta nimeä Blue Village Exotic Aquamarine. Matka oli All Inclusive eli kaikki tarvittava sisältyi matkan hintaan ja ei tarvinnut muuta, kuin nauttia egyptin +40 lämmöistä. Hotelli soveltuu myös erittäin hyvin lapsiperheille ja lapsille siellä näytti olevan kaikenlaista tapahtumaa. Ihan mikään pieni paikkahan tuo ei ole, kun hotellissa on 1001 huonetta.

Hotellihan sijaitsee noin parin kymmenen minuutin päässä lentokentältä eli ei keskustassa vaan niin kutsutulla hotellialueella mikä on rakennettu aavikolle ja sieltä alueelta löytyy hotelleja todella paljon ja myös rakennettiin uutta kokoajan. Kaikki eivät tuosta sijainnista pidä, mutta taksithan tuolla eivät mitään kalliita ole. Hotellin lähistöllä ulkopuolella sijaitsee paljon erilaisia liikkeitä mistä oikeastaan saa ihan samaa tavaraa mitä kauempaakin voi hakea eivätkä hinnatkaan mielestäni kovasti kauempana olevista paikoista eronneet. Ilta-aikaan hotellin sisäänkäynti on valaistuksineen mielestäni aika näyttävä http://picasaweb.google.com/1057164...hkey=Gv1sRgCOi_24HvoNX-OA#5515765602818994210 Ensin mennään portista sisään ja kävellään vähän matkaa ennen, kuin tuo itse hotelliin sisäänmeno tulee. Portilla ja ovella on 24h vartiointi ja näytti tuossa ovella joku metallinpaljastinkin olevan, mutta taisi toimittaa vain koristeen virkaa, kun ei sitä kukaan mielestäni käyttänyt koskaan. Itse hotellialuehan on aidattu ja ainoa sisäänkäynti on pääportin kautta. Lentokoneet lentävät tuosta hotellin ohi aika matalalta, kun se lentokenttä ei kovin kaukana tuosta ole. Paljaalla silmällä erottaa koneiden tekstit hyvin.

Itse olin tyytyväinen tuohon 2 viikkoiseen matkaani ja voisin kyllä uudestaankin mennä tutustumaan vähän paremmin noihin nähtävyyksiin, kun ei kamalasti tuolta hotellin omalta alueelta tullut lähdettyä. Matkani tarkoitus oli vain rentoutua ja päästä suomesta jonnekkin muualle.
 
Top Bottom