Hotelli veloittaa ylimääräistä

  • Viestiketjun aloittaja Jukkapoika
  • Aloituspäivä
J

Jukkapoika

Moi

Olimme nyt talvella Malagassa ja kaikki meni hyvin siihen asti kunnes pääsimme takaisin Suomeen.
Hotellimme oli veloittanut seuraavana päivänä hotellista lähdettyämme 150€ ylimääräistä luottokortiltamme. Otimme sähköpostilla yhteyttä hotelliin jossa sanottiin että veloitus oli tehty koska hotellihuoneen tuolin käsinojassa oli palojälkiä, josta veloitus johtui.

En tiedä onko käsinojassa ollut jälkiä ennen meidän tuloamme vai onko koko väite täysin tuulesta temmattua, mutta emme olleet itse mitään vahinkoa aiheuttaneet tuolille tai millekkään muulle irtaimistolle. Eli hieman huijattu fiilis jäi.

Nyt kysynkin että onko mitään Euroopan sisäistä/yhtenäistä "kuluttaja asiamiestä" olemassa keneen voi ottaa yhteyttä tai mitä tälläisissä tilanteissa voi tehdä?


Kiitoksia etukäteen vastauksistanne!
 
K

Kauluri

Nykyään tosiaan käytäntönä, että hotelli "varaa" luottokortilta maksun ja palauttaa summan vasta, kun huone on tarkistettu yms. Jos haluaa olla tarkka, niin huoneen voi toki kuvata ja ottaa ennen ja jälkeen -kuvat epäselvien tilanteiden varalle, erityisesti jos huoneessa on selviä kolhuja/jälkiä huonekaluissa tai seinissä. Luottokuntaan voi myös ottaa yhteyttä selvissä huijaustapauksissa, niin rahat on ehkä mahdollista saada sitä kautta takaisin.

Yrityslainat
 
Top Bottom