Finterest.fi kotimaan kesäloman suunnitteluun

  • Viestiketjun aloittaja Marjo
  • Aloituspäivä
M

Marjo

Heippa kotimaanmatkailusta kiinnostuneet matkafoorumin lukijat!

Oletteko jo tietoisia uudesta karttapohjaisesta verkkopalvelusta nimeltä Finterest?
Palvelun avulla voit suunnitella helposti ja hauskasti vaikka kotimaan kesälomamatkasi! Voit tarkastella kartalla esimerkiksi useiden satojen kesäfestivaalien ja yli tuhannen liikuntapaikan sijaintia!

Finterestin avulla voi tarkastella kartalla kiinnostavia paikkoja, aktiviteettaja ja tapahtumia ympäri Suomen, sekä laatia itselleen matkasuunnitelman ja jakaa sen kavereilleen URL-linkin avulla tai Facebookissa. Tapahtumat ja aktiviteetit on jaettu kuuden teeman alle n. 50 kategoriaan. Palvelun teemoja ovat mm. luonto ja ulkoilu, joiden alta löytyy mm. kansallispuistot, erämaa-alueet, luontokeskukset, lintutornit, nuotiopaikat, telttailualueet, retkeilyalueet, virkistysalueet, jne. Voit tarkastella kartalla myös kesälomareissun varrelle osuvia museoita, linnoja, uimarantoja, minigolf-ratoja ja tapahtumia kevyen musiikin festivaaleista urheilutapahtumiin. Lapsiperheet on huomioitu palvelussa lasten omalla teemalla, jonka alta löytyy eläinpuistot, eläintarhat, huvipuistot ja lastenaltaat. Lisäksi festivaalit-teeman alta löytyy oma kategoriansa lapsiperheille suunnatuista tapahtumista.

Palvelu on ilmainen eikä vaadi rekisteröitymistä, ja sitä voi käyttää jopa 16 eri kielellä.

Palvelua kehitetään jatkuvasti, ja käyttäjät voivat itsekin auttaa lisäämällä kartalle palvelusta vielä puuttuvia kiinnostavia paikkoja ja tapahtumia. Eli jos lempiuimarantaasi, lastenallasta, lintutornia, jne. ei vielä löydy, voit käydä lisäämässä sen kartalle. :)

Käy tutustumassa osoitteessa http://finterest.fi ja tee oma matkasuunnitelmasi!

Tykkää meistä myös facebookissa Finterest

Finterest nyt myös Twitterissä Finterest (@finterest_fi) | Twitter

Kesäisin terveisin

Finterest/Marjo
 
Top Bottom