Etelä-Eurooppa halpenee keväällä 2011

reissuesa

mannertenvälinen nahjus
Ylläpitäjä
Liittynyt
23.11.2010
Viestit
1571
Sijainti
Nokia
Jos suunnittelet lomamatkaa kesäksi 2011 Välimerelle, säästät lykkäämällä matkan oston kevääseen. Matkailun edistämiskeskuksen tutkimuspäällikkö Tom Ylkäsen mielestä Välimeren matkailumaat joutuvat laskemaan turistimatkojen hintoja pitääkseen matkailuelinkeinon pystyssä. Hinnat ovat jo laskemaan päin ja laskevat lisää keväällä.

Lomavaraukset laman kourissa oleviin maihin kuten Kreikkaan, Espanjaan, Italiaan ja Portugaliin ovat laskeneet toistakymmentä prosenttia viime vuodesta. Mellakat ja lentoliikenteen häiriöt ovat omiaan vähentämään matkoja kriisimaihin, erityisesti amerikkaiset peruvat herkästi matkojaan levottomuusuutisten vuoksi. Näiden maiden sijasta matkailijat saattavat suunnata esimerkiksi Turkkiin, Kroatiaan tai Thaimaahan. Espanjassa julistettiin poikkeustila, jotta lennonjohtajien työnseisaukset joulun aikana saatiin estettyä. (AL 19.3.2010.)
 

reissuesa

mannertenvälinen nahjus
Ylläpitäjä
Liittynyt
23.11.2010
Viestit
1571
Sijainti
Nokia
Tjareborg markkinoi hintatakuuta:

Loman varaamisessa ei kannata aikailla, ja odottaa sitä "halvinta hintaa". Tjäreborgin hintatakuu nimittäin varmistaa, että saat lomasi päivän hintaan. Eli jos varaamasi loman hinta jostain syystä laskee, hyvitämme sinulle hinnaneron.
Kannattaa siis toimia ajoissa, niin saat lomasi haluamastasi kohteesta, huoneen toivomastasi hotellista ja näköalan ilman kompromisseja.

Kun katsoo Tjäreborgin hintatakuun ehtoja, ei voi kyllä puhua päivän hinnasta, koska hintatakuu päättyy 90 vrk ennen matkan ajankohtaa. Eiköhän enimmät hinnanalennukset tapahdu juuri 3 kk aikana ennen matkaa.

Finnmatkojen hintatakuussa aikaraja ennen lähtöä on 60 vrk.
 
Top Bottom