Condorin jokerilennoilla et tiedä kohdetta, 298 e menopaluu kaukolennot!

reissuesa

mannertenvälinen nahjus
Ylläpitäjä
Liittynyt
23.11.2010
Viestit
1571
Sijainti
Nokia
logo.gif


Saksalaisella Condor-lentoyhtiöllä on hauskoja Jokerilentoja - mikäli se nyt on hauskaa kun ei tiedä minne ostaa liput :). Englanninkielisillä sivuilla condor.com näitä tarjouksia ei näy, mutta saksankielisillä sivuilla condor.de ne näkyvät. Kaukolennot maksavat yhteen suuntaan vain 149 euroa sisältäen kulut eli 298 e edestakaisin. Kohteina on Bahrain, Barbados, Goa, Havanna, Las Vegas, Malediivit, Mombasa, Puerto Plata, Punta Cana ja Varadero. Jos haluaa poissulkea jonkin 8 lentokohteesta, se tekee 19 e lisähintaa.

https://jokerfliegen.condor.com/app/mt.fly?country=de

Ja Saksaan Condorin lähtökentälle pääsee Suomesta edullisesti esimerkiksi Ryanairilla Tampereelta Frankfurtiin.
 
Liittynyt
31.12.2010
Viestit
1
Vau, tuo kyllä vaatii jo enemmän seikkailuhenkeä kuin mitä minulta irtoaa. Onhan se nyt vähän, tai aikalaillakin, eri asia laskeutuako Las Vegasiin tai Mombasaan. Vaan ehkä sitten saattaisi olla riskin arvoista, mene ja tiedä...
 
Liittynyt
10.12.2010
Viestit
9
Seikkailuhenkiselle matkustajalle tuo on varmasti aika hyväkin palvelu, vähän vaihtelua perinteiseen "tikkataulua maailmankartalle" -matkustamiseen. Ainoan ongelmanhan tuossa saattaa tuottaa majoituksen löytäminen - en tiedä kuinka helposti esimerkiksi Mombasasta löytyy hyvän hinta-laatu-suhteen turvallisia majoituspaikkoja ilman etukäteiskartoitusta.
 
Top Bottom