Brändää Provinssi! –valokuvauskilpailu, pääpalkinto 5.000 €

reissuesa

mannertenvälinen nahjus
Ylläpitäjä
Liittynyt
23.11.2010
Viestit
1571
Sijainti
Nokia
Nyt haetaan täysin uudenlaista näkemystä maaseudusta valokuvien avulla. Brändää Provinssi –valokuvauskilpailussa pääpalkintona on 5.000 €. Unohda perinteiset pelto- ja latomaisemat. Maaseutu voi löytyä myös metroradan varrelta tai Lapin erämaasta - Pohjanmaan lakeuksilta, gourmetravintolan lautaselta tai lomamatkalta?

Oletko itse kuvannut matkoillasi kotimaista tai ulkomaista maaseutua? Mistä päin olet saanut komeimmat kuvat ja parhaat ideat? Käy tutustumassa kilpailuun osoitteessa http://brandaaprovinssi.fi/?link=74316 ja kerro täällä muille mitä mieltä olet asiasta. Tähän voi kerätä aiheeseen liittyviä kuvia ja ideoita kuvauskohteista tai yleistä keskustelua matkailusta maaseudulla kotimaassa tai ulkomailla.

Kilpailutehtävänä on siis ottaa korkeatasoinen valokuva, joka ilmentää uudenlaista visuaalista ajattelua maaseudusta. Siis jotain täydellisen uutta ja erilaista.

KILPAILUN PALKINNOT
1. palkinto 5000 euroa
2. palkinto 3000 euroa
3. palkinto 1500 euroa

Valokuvauskilpailun järjestää Sitran Maamerkit-ohjelma ja se on avoin kaikille niin harrastajavalokuvaajille kuin ammattilaisille. Sitra on riippumaton, voittoa tavoittelematon eduskunnan alaisuudessa toimiva järjestö.

Kilpailuehdotukset tulee jättää viimeistään 1.8.2011 klo 24.00. Kilpailukuvien parhaimmisto kootaan virtuaaliseksi galleriaksi, jonka kautta kuvaajilla on mahdollisuus myydä kuviaan. Lisäksi kilpailun finalistitöistä järjestetään näyttely syksyllä 2011.

Kilpailun viimeisimmät kuulumiset löydät myös facebookista koko kilpailuajan: http://www.myurl.fi/fe345
 
Top Bottom