Varsova

Keskustelu osiossa 'Eurooppa', aloittaja Silverspeed, 17/12/10.

 1. Silverspeed

  Silverspeed

  Liittynyt:
  14/12/10
  Vietimme vaimon kanssa viikon varsovassa. Palvelu on isoimmissa liikkeissä ja ravintoloissa erinomaista. Pienemmissä putiikeissa tulee hieman kieli ongelmia, jotka aiheuttaa hauskoja tilanteita :)

  Kaupungin ulkopuolella on kyllä järkyttävän näköisiä tiili/harkko taloja, sekä tien varret isketty täyteen mainos kylttejä :D

  Varsovan keskustan lähellä on Saturn ostoskeskus, joka on valtavan iso ja sieltä löytyy kyllä sitten jokaiselle jotakin.
   
 2. reissuesa

  reissuesa Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  23/11/10
  Sijainti:
  Nokia
  Ensimmäinen käyntini Varsovassa oli noin 10 vuotta sitten bussilla Tallinnasta Riikan ja Vilnan kautta. Vähän turhan pitkä oli kyllä bussimatkaksi, omalla autolla väli on mennyt paljon helpommin. Historiallisessa keskustassa ainakin kävin ja eläintarhassa. Puolalaiseen keittiöön tutustuin syömällä KFC:ssä ;).

  Ainakin Varsovan katujen leveys tekee vaikutuksen jos mikään muu ei sitä tee. Tilaa rakentaa teitä syntyi kun kaupunki pommitettiin maan tasalle II maailmansodassa. Neuvostoliiton arkkitehtuurin vaikutus näkyy keskustan rakennuksissa.
   
 3. reissuesa

  reissuesa Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  23/11/10
  Sijainti:
  Nokia
  Uusi blogi Panun pieni matkaopas (Vuosi Puolassa on ohi – nyt on aika tarinoida matkustelusta maailmalla) kertoo vinkkejä Varsovan-kävijälle.

   

Jaa tämä sivu