Norwegian.com:lla alk. 30 e Osloon ja Tukholmaan Helsingistä

Keskustelu osiossa 'Eurooppa', aloittaja reissuesa, 11/12/10.

 1. reissuesa

  reissuesa Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  23/11/10
  Sijainti:
  Nokia
  Norwegian.com tarjoaa lennot Helsingistä alkaen 30 e Osloon ja Tukholmaan. Kohteita Helsingistä Norwegian listaa kolmisenkymmentä, esimerkiksi Muncheniin tai Budapestiin lentää alk. 73 e ja Geneveen 80 e.

  Norwegianin hintakalenteri on erityisen kätevä edullisimpien lentopäiven hakemiseen, se näyttää selkeästi meno- ja paluuhinnat koko kuukauden ajalta. Miksei muilla lentoyhtiöillä ole tällaista?

  Norwegian on Euroopan 3. suurin halpalentoyhtiö Ryanairin ja Easyjetin jälkeen. Halpalentoyhtiöiden markkinaosuus lennoissa Suomesta oli viime vuonna 9 %, tänä vuonna osuuden arvioidaan kohoavan 12-15 prosenttin. Nousu on pitkälti Norwegianin ansiosta. (Yle)
   
 2. Familyman

  Familyman

  Liittynyt:
  8/1/11
  Todella selkeät ja onnistuneet nettisivut Norwegianilla. Ostin syyskuuksi menopaluu lennot HEL-Malaga. Finnairiin verrattuna lähtöajat mukavammat, ainakin lapsia ajatellen. Norwegianilla perushintaan kuuluu 10 kilon käsimatkatavara.
   
 3. reissuesa

  reissuesa Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  23/11/10
  Sijainti:
  Nokia
  Blue1:lla näyttää olevan vähän samankalainen palvelu eli Lentomaatti. Siinä voi valita kuukauden, viikon ja enimmäishinnan.
   

Jaa tämä sivu