Mihin vuodenaikaan Thaimaahan?

Keskustelu osiossa 'Thaimaa', aloittaja georgeuno, 21/12/10.

 1. georgeuno

  georgeuno

  Liittynyt:
  21/12/10
  Mikä on parasta aikaa suomalaisille vierailla Thaimaassa?
  Tietty juttu, ettei sadekautena, mutta milloin muuten?
   
 2. Derryth

  Derryth

  Liittynyt:
  21/12/10
  Itse en ole käynyt, mutta tuttavista moni kylläkin. Ilmeisesti periaatteessa voi mennä milloin vain, kunhan valitsee kohteen oikein, mutta keskitalvi eli siis marras- joulu- tammi- helmikuu on ollut kyllä suosituinta aikaa ainakin minun tuntemillani ihmisillä. Erityisesti jouluksi sinne on menty ihan urakalla. Ei kuulemma ole niin kuuma kuin kesällä. Varmaan joku joka on oikeasti käynyt itse siellä osaa vastata paremmin.
   
 3. akse

  akse

  Liittynyt:
  26/12/10
  Olimme juuri 30.11 - 15.11 Phuketin alueella ja siellä oli sadekausi vielä vähän myöhässä, vaikka tutut ketkä on käyny 7 kertaa sanoivat et ei oo aiemmin satanut. Vissiin sielläkin vähän muuttunu nuo ilmat. Tammikuu on varmaan varmin jos aurinkoa haluaa. Meillä oli aurinkoa silloin tällöin pilvien takaa ja kyllä siinäkin jo meinas palaa. Parina iltana ja päivänä satoi myös ihan kunnolla. 3 täysin aurinkoista päivää riitti kyllä ihan hyvin.

  Huhtikuusta eteenpäin siellä on vissiin kuumin aika 40-45, joten voi olla aika tukalaa. Sitte Elo-Marraskuu sadekausi muistaakseni.
   
 4. graavilohi

  graavilohi

  Liittynyt:
  28/12/10
  Luulisin että loka-tammikuu on hyviä.
   
 5. FALAN

  FALAN

  Liittynyt:
  18/12/10
  Minä käynyt aina marras-huhtikuu.Kerran kävin sadekauden aikana(elo-syyskuu) ja ilmaista oli kaikki silloin eikä ruuhkaa missään Pattayalla:=)Eikä muuten satanutkaan mielestäni enempää,kuin suomen normi suvessa vaikka vattä tuli kyllä välillä kaatamalla.
   
 6. paion

  paion

  Liittynyt:
  30/12/10
  Sijainti:
  Länsi-suomi
  Lähes aina passeli, mutta mielestäni paras on huhti-kesäkuu. Suurempi turistiryysis ohi ja saattaa saada lentolippusenkin hieman halvemmalla sekä majapaikoissakin paremmin tilaa ja edullisemmin.
   
 7. pretz

  pretz

  Liittynyt:
  4/1/11
  Olen aina itse ollut thaimaassa talviaikaan. Turistejahan siellä on silloin paljon, ja hinnat ehkä vähän korkeammalla, mutta minusta sää on siihen aikaan ollut paras, koska useimmiten kesällä tms. sataa.
   
 8. fever90

  fever90

  Liittynyt:
  5/1/11
  Lämmintä vuoden ympäri, kuivalla kaudella sadekautta kuumempaa. Eli joko sadetta+kuumaa tai aurinkoa+vielä kuumempaa :)
   
 9. reissuesa

  reissuesa Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  23/11/10
  Sijainti:
  Nokia
  Syystalvella Samuilla ja muuallakin Siaminlahdella on sadekausi eli tuona ajankohtana poutasäätä löytyy todennäköisemmin Andamaaninmeren puolelta ts. Phuketista, Krabilta, Khao Lakista jne.
   
 10. tonttula

  tonttula

  Liittynyt:
  7/1/11
  Sijainti:
  Espoo
  Lokakuussa olin Thaimaassa pari vuotta sitten ja voin suositella.
  Viikko Bangokissa ja viikko Phuketista.

  Tuuristahan tuo tietenkin on paljolti kiinni, mutta lämmöstä ei ollut pulaa ja se ainoa oikein kunnon kaatosade tipahti Bangokissa ~22.00 aikaan ja kesti nelisen tuntia, joka oli enemmänkin virkistävä kuin mitään muuta. :)

  Ainakin oma hotelli Bangokissa(Lebua State) oli sen verran tyhjillään että saimme vaihdettua veloituksetta kaksi huonetta sviittiin(paras diili koskaan voi sanoa näin jälkikäteen). Muutenkin turistikohteissa oli väljää.

  Pistetään samalla isot plussat tuolle Lebua Statille. Aivan uskomaton aamu "buffet" ja huoneet olivat samaa tasoa.
   
 11. arvola

  arvola

  Liittynyt:
  17/1/14
  Sijainti:
  Turku
  Kesä-heinäkuu. Sadekausi alkamassa ja ehkä satunnaisesti saat parin minuutin sateen niskaan. Samuilla satoi joka päivä klo 17.00-17.02. Eipä haitannut. Turisteja on vähän joten majoituksia on tarjolla passeliin hintaan. Välttäisin joulu-helmikuuta.
   

Jaa tämä sivu