Matkapuhelinfoorumit <-> Matkafoorumi

Keskustelu osiossa 'Ylläpito', aloittaja zimeon, 13/12/10.

 1. zimeon

  zimeon

  Liittynyt:
  13/12/10
  Nyt pitää kysyä et kun ilmeisesti on samat kaverit ylläpitämässä molempia, eikö onnistunut toisen urlin laittaminen vanhoille foorumeille ja sinne sit alafoorumit/rinnakkais foorumi? Olisi samat tunnukset sit käynyt molempiin.
   
 2. reissuesa

  reissuesa Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  23/11/10
  Sijainti:
  Nokia
  Eri foorumit, Matkafoorumi.fi ja Matkapuhelinfoorumi.fi voisivat periaattessa käyttää yhteistä käyttäjätietokantaa, mutta en tiedä olisiko se toivottavaa. Nämä ovat kuitenkin täysin erillisiä sivustoja, vaikka ylläpitäjä on sama. Ei välttämättä olisi Matkapuhelinfoorumin rekisteröityneiden käyttäjien mielstä ok, että he olisivat automaattisesti rekisteröityneitä myös tänne.

  Täällä on helpompi rekisteröityminen kuin Matkapuhelinfoorumilla, sähköpostivahvistusta ei vaadita ja sisään pääsee myös Facebook-tunnuksilla.
   
  arvola tykkää tästä.
 3. zimeon

  zimeon

  Liittynyt:
  13/12/10
  Asia selvä :) Kuhan jäin asiaa ihmettelemään, kiitoksia selvennyksestä!
   
 4. psxgamer

  psxgamer

  Liittynyt:
  23/12/10
  Mulla meni varmaan vuorokausi tajuta N8 -äänestyksen yhteydessä, että Matkapuhelinfoorumin linkki veikin eri foorumille. Samanlainen ulkoasu ja samantyylinen nimi hämäävät aika pahasti. :-/
   
 5. reissuesa

  reissuesa Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  23/11/10
  Sijainti:
  Nokia
  Tuo on hieman yllättävää. Itse ajattelin, ja ajattelen vieläkin, että värien perusteella nämä erottuvat hyvin toisistaan. Nimet toki hauskahkosti muistuttavat toisiaan.
   
 6. Xaeron

  Xaeron

  Liittynyt:
  1/1/11
  Varsin kivalta foorumilta vaikuttaa. Tuli rekisteröidyttyä ja lisättyä kirjanmerkkeihin, pitää perehtyä tarkemmin myöhemmin.
   
 7. reissuesa

  reissuesa Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  23/11/10
  Sijainti:
  Nokia
Lataa...
Tags:

Jaa tämä sivu