Matkailua Suomessa

Keskustelu osiossa 'Suomi', aloittaja Laakari, 20/12/10.

 1. Laakari

  Laakari

  Liittynyt:
  20/12/10
  Muutamana kesänä on tullut kierreltyä Lapissa matkailuautolla. Viime kesän reissu ei mennyt oikein putkeen. Kittilän kohdalla Kilpisjärveltä palattaessa levisi autosta kone. Eikun auto lavetilla Rovaniemelle korjattavaksi jossa seisoikin sitten pari viikkoa. Itse jouduimme matkustamaan junalla välillä Etelä-Suomeen kotinn ja sitten takaisin autoa hakemaan. Oli vaihtelua matkustaa todella kuumassa yöjunassa Rovaniemeltä Tikkurilaan.
   
 2. Banzai

  Banzai

  Liittynyt:
  6/1/11
  Oma suosikkikohteeni on Jyväskylä, varsinkin kyseisen kaupunkipahasen Harjun stadion Jyväskylän Jalkapalloklubi - Kuopion Palloseura ottelun aikana. Kuopion ylpeydelle aina helpot sarjapisteet, sää on ollut viime vuosina hyvä ja tunnelma myös.

  Kiitämme:
  + Yleisön määrää
  + KuPSin ylivoimaa
  + Hyvää nurmikkoa
  + Matkaseuraa
  + Hintaa (bussi ja lippu 20e kun menee KuPSin järjestämällä kyydillä, omat juomat ja ruoat)
  + Sää
  + Kesto, yhtä iltaa pidempään ei kyseisessä kaupungissa kestä

  Moitimme:
  - Yleisurheilukenttää ja huonoja katsomotiloja
  - Makkaran hintaa

  Kuvan ottanut nimimerkki krevis Futisforum2 keskustelusivulta:

  [​IMG]
   
 3. Jkyllonen002

  Jkyllonen002

  Liittynyt:
  28/6/11
  Matkustan paljon ympäri Suomea, työasioissa ja reppumatkoilla vaimon kanssa. Lempikohteet on Lapin luonnossa, mutta Savonlinna, Turku, Vaasa sun muut kaupungit viehättävät myös.. Mainittakoon vielä että suosittelen http://finlandiahotels.fi/ -hotelleja :) eri hotelleja on jonkin verran tultu käytyä läpi, mutta nykyään varataan aina finlandiahotelsilta. Siistit huoneet, mukava palvelu ja hyvä hinta/laatu -suhde. Suomi on kaunis maa ja jokaisen tulisi vähän kierrellä sitä elämänsä aikana!
   
Lataa...
Similar Threads
 1. Timppuli
  Vastattu:
  5
  Katseltu:
  1952

Jaa tämä sivu