Kirja blogista: Elämysseikkailu, matka maailman ympäri

Keskustelu osiossa 'Maailmanympärimatkat ja pitkät matkat', aloittaja reissuesa, 8/12/10.

 1. reissuesa

  reissuesa Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  23/11/10
  Sijainti:
  Nokia
  [​IMG]

  Kirja Elämysseikkailu (377 sivua) perustuu Kari Sotamaan ja Riikka Ojanperän kirjoittamaan blogiin 7,5 kk kestäneestä maailmanympärimatkastaan vuonna 2006, blogia ei enää netistä löydy. Kirjan nimi on melkoinen sanahirviö, mutta en antanut sen estää, vaan lainasin sen kirjastosta ja aion lukea viimeistään joulunpyhinä. Reitti oli New York - Havaiji - Fidži - Australia - Uusi-Seelanti - Thaimaa - Laos - Vietnam - Kambodza. Kirjassa on hienoja kuvia paljon, mutta enimmäkseen postimerkinkokoisia.

  MTV3:n sivuilla on Kari Sotamaan ja Riikka Ojanperän haastattelu (4/2008) Maailmanympärimatka opettaa – eniten omasta itsestä

  Cityn artikkelissa (4/2008) Kolme kertaa maailman ympäri on haastateltu myös Riikka Ojanperää.

  Nettisivu http://www.elamysseikkailu.fi/ ei ainakaan tällä hetkellä toimi. Googletuksen perustella Kari Sotamaa asuuu nykyisin Melbournessa Australiassa.
   
 2. reissuesa

  reissuesa Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  23/11/10
  Sijainti:
  Nokia
  Luin Elämysseikkailun joulunpyhinä kuten uhkasin. Kyllä tätä voi ihan suositella, ihan sujuvasti kirjoitettu. Erilaisten aktiviteettien metsästys oli ajoittain aika hengästyttävää (neljä Benji-hyppyä kahdessa päivässä). Kirjoittajien parisuhde meni poikki puolessa välissä matkaa, mutta yhteinen kirja syntyi silti. Hieman minua kummastutti kirjaa lukiessa, että suomen kielen opettaja teki pronominien käytössä virheitä: käyttää pronominia 'joka' kun oikea pronomini olisi 'mikä' (tai sitten minä en vain osaa...).
   

Jaa tämä sivu