Condorin jokerilennoilla et tiedä kohdetta, 298 e menopaluu kaukolennot!

Keskustelu osiossa 'Matkatarjoukset ja -budjetit', aloittaja reissuesa, 24/11/10.

 1. reissuesa

  reissuesa Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  23/11/10
  Sijainti:
  Nokia
  [​IMG]

  Saksalaisella Condor-lentoyhtiöllä on hauskoja Jokerilentoja - mikäli se nyt on hauskaa kun ei tiedä minne ostaa liput :). Englanninkielisillä sivuilla condor.com näitä tarjouksia ei näy, mutta saksankielisillä sivuilla condor.de ne näkyvät. Kaukolennot maksavat yhteen suuntaan vain 149 euroa sisältäen kulut eli 298 e edestakaisin. Kohteina on Bahrain, Barbados, Goa, Havanna, Las Vegas, Malediivit, Mombasa, Puerto Plata, Punta Cana ja Varadero. Jos haluaa poissulkea jonkin 8 lentokohteesta, se tekee 19 e lisähintaa.

  https://jokerfliegen.condor.com/app/mt.fly?country=de

  Ja Saksaan Condorin lähtökentälle pääsee Suomesta edullisesti esimerkiksi Ryanairilla Tampereelta Frankfurtiin.
   
 2. ensuli

  ensuli

  Liittynyt:
  31/12/10
  Vau, tuo kyllä vaatii jo enemmän seikkailuhenkeä kuin mitä minulta irtoaa. Onhan se nyt vähän, tai aikalaillakin, eri asia laskeutuako Las Vegasiin tai Mombasaan. Vaan ehkä sitten saattaisi olla riskin arvoista, mene ja tiedä...
   
 3. Noma

  Noma

  Liittynyt:
  10/12/10
  Seikkailuhenkiselle matkustajalle tuo on varmasti aika hyväkin palvelu, vähän vaihtelua perinteiseen "tikkataulua maailmankartalle" -matkustamiseen. Ainoan ongelmanhan tuossa saattaa tuottaa majoituksen löytäminen - en tiedä kuinka helposti esimerkiksi Mombasasta löytyy hyvän hinta-laatu-suhteen turvallisia majoituspaikkoja ilman etukäteiskartoitusta.
   

Jaa tämä sivu