Autoilua Suomessa

Keskustelu osiossa 'Suomi', aloittaja Timppuli, 17/12/10.

 1. Timppuli

  Timppuli

  Liittynyt:
  17/12/10
  Jaa että matkailuaiheinen viesti .. Noh.. Käytiin perheen kanssa Espoossa tuttuja katsomassa kesällä ja hauskaa oli!! Kahden lapsen kanssa kesäkuumalla puolipäivää autossa, no onneks on ilmastointi ja takapenkkiläisille dvd-soitin ja siellä autot-leffa pyöri ahkerasti. Olis vaan pitäny olla juuri tuo N8 jo mukana niin olis saanu hyviä kuvia ja HD-videoita! Siinähän sitä tarinaa jo olikin!:)
   
 2. juupotti

  juupotti

  Liittynyt:
  13/12/10
  autoillen..

  Viime kesä, ja automatka hki-jkl.Enpä ole niin tuskaista matkaa suomessa tehnyt.Heinäkuu ja helle.
  Autossa ei ilmastointia.Olipa tosi tukala matka.Ikkunat auki,mutta ei ,tunne kuin Saharan autiomaassa.Kyllä nestettä meni,Nautinnosta ei tietoakaan.Pakolliseksi autoihin ilmastointulaitteet.
  No oppihan että kesällä matkat yöaikaan..
   
 3. poppop

  poppop

  Liittynyt:
  19/12/10
  Kesällä kun tekee matkat yöllä niin tunnelmaakin on lämpötilan laskun lisäksi. Itse tykkään Suomen kesäöistä paitsi jos sataa :)
  Helteisessä autossa matkaaminen muutaman kerran kesässä, ei se paha oo.
   
 4. poppop

  poppop

  Liittynyt:
  19/12/10
  Kerran kesällä raveissa

  Olin raveissa ja oli +35 lämpöä. Seuratessa oli hiki, ja kävin ostamassa itselleni pussin karkkia. Sitten kävin autolla ja jätin karkit kojelaudalle kuumaan autoon. Lähdin takaisin radan varteen ja palattuani sitten parin tunnin päästä "saunalle" viinikumikarkit olivat sulaneet yhteen. Tämä on jäänyt mieleeni vuodesta 2001.
   
 5. Derryth

  Derryth

  Liittynyt:
  21/12/10
  Ei olla kyllä viitsitty koskaan lähteä pidemmälle kuin muutaman tunnin ajomatkan päähän. Jos sitä kauemmaksi pitää mennä niin on juna ollu valintana, vaikka kyllä auto tietyissa tilanteissa olisi kätevämpi. Rovaniemen ja Kemin kierros jäänyt parhaiten mieleen. Kemissä en kyllä hirveästi nähtävää muista olleen paitsi jalokivimuseon, mutta Rovaniemellä käytiin sitten senkin edestä katsomassa Joulupukkia yms. Onneksi on ilmastointi.
   
 6. Aliisa

  Aliisa

  Liittynyt:
  15/12/10
  Sijainti:
  Tampere
  Minusta taas yöllä on kiva ajaa nimenomaan sateessa. Kesällä siis, kun on melko valoisaa yölläkin.

  Mekin tehtiin usein perheen reissut autolla ja kyllä lapsena tuppasi ottamaan hermosta neljännen ajotunnin kohdalla. Nykyisellään en pysy autossa hereillä, joten matkat menevät varsin nopeasti. Hereillä pysyminen on työlästä silloinkin, kun ajan, joten litran motti kahvia pitää olla kokoajan hollilla.

  Mutta autoilu on kyllä ihan mukavaa, vaikka epäekologista onkin. Siksi kismittää junalippujen hinnat ja VR:n töppäilyt suuresti.
   
Lataa...
Similar Threads
 1. Laakari
  Vastattu:
  2
  Katseltu:
  3326

Jaa tämä sivu