Evästeiden käyttö

Jos jatkat tämän sivuston käyttämistä, hyväksyt keksiemme käytön.

Mitä ovat evästeet (cookiet)?

Eväste (cookie) on pieni tekstitiedosto, jonka internetselain tallentaa käyttäjän laitteelle. Evästeitä käytetään esimerkiksi silloin, kun käyttäjän tietoja halutaan säilyttää tämän siirtyessä internetpalvelun sivulta toiselle ja palveluun kirjautuminen halutaan muistaa.

Evästeitä ja niiden käyttöä hallitaan selaimen asetuksista. Seuraavassa on lista ohjeista evästeiden hallintaan eri selaimilla: